Σύμφωνα και με επιστολή της FIFA, η PANINI ενημερώνει τους καταναλωτές, τους χονδρεμπόρους και τα καταστήματα λιανικής πώλησης ότι η PANINI είναι η μοναδική εταιρία που έχει λάβει άδεια από τη FIFA να παράγει και να διανέμει αυτοκόλλητα και κάρτες (από διάφορα υλικά, όπως Χαρτί, Χαρτόνι, Μέταλλο, Πλαστικό, κλπ.), σε σχέση με το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στη Ρωσία (2018 FIFA World Cup Russia™).

Οι συλλογές αυτοκόλλητων και καρτών της Panini για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 της Ρωσίας, παράγονται κατόπιν αδείας των δικαιούχων των εκάστοτε δικαιωμάτων (Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες, Σωματεία, Παίκτες κλπ).

Με κύριο χαρακτηριστικό την εξαιρετική ποιότητα έκδοσης και με ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ εικόνες και απεικονίσεις, οι συλλογές αυτοκόλλητων και καρτών για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 της Ρωσίας θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο.

Καλούμε τους συλλέκτες, τους χονδρεμπόρους και τα καταστήματα λιανικής πώλησης των προϊόντων μας να περιμένουν την κυκλοφορία των ΕΠΙΣΗΜΩΝ, ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ προϊόντων, τα οποία περιέχουν πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα γήπεδα, τους αγώνες των ομάδων και τους συμμετέχοντες παίκτες.

Περαιτέρω, η Panini ενημερώνει τους ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ και τα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ότι θα λάβει άμεσα τα κατάλληλα νόμιμα μέτρα για να σταματήσει την κυκλοφορία κάθε συλλεκτικού προϊόντος που παραβιάζει τα νόμιμα δικαιώματά της, όπως άλλωστε έχει πράξει ήδη κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2014 της Βραζιλίας και – πιο πρόσφατα – το έτος 2017.