Στην αρχή αυτής της πολλά υποσχόμενης και γεμάτης προκλήσεις χρονιάς, το Creta Maris συνεχίζοντας να υποστηρίζει πλήρως τη φιλοσοφία και το όραμά του, ολοκλήρωσε σημαντικό μέρος του πλάνου ανακαινίσεων των χώρων του και απέσπασε σπουδαία βράβευση του Trip Advisor, το «Travelers’ Choice 2015»!

H διάκριση του ξενοδοχείου, με τίτλο «Travelers’ Choice 2015», απονέμεται από το TripAdvisor, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, το Creta Marisυπερήφανα κατατάχθηκε στην 6η θέση μεταξύ των 25 συνολικά ξενοδοχείων σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τους πιο αυστηρούς κριτές, τους ίδιους τους επισκέπτες.

Η βράβευση «Travelers’ Choice 2015», όπως και όλες εκείνες οι βραβεύσεις που έχει καταφέρει να εισπράξει το ξενοδοχείο, στην πάροδο των χρόνων, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών του. Για αυτό, το ξενοδοχείο, ήδη από το 2013, έχει προβεί σε ένα συγκεντρωτικό πλάνο ανακαινίσεων. Φέτος, ολοκλήρωσε με επιτυχία, την ανακαίνιση όλωντων Deluxe Main Building Rooms, όπως επίσης και του κεντρικού εστιατορίου «Cosmos». Αξίζει να σημειωθεί, πως η συνολική εικόνα των ανακαινίσεων σταδιακά παίρνει την τελική της μορφή, καθώς εκτός από τις φετινές προαναφερθείσες ανακαινίσεις, πέρυσι, ανακαινίσθηκαν όλα τα Deluxe Bungalows, ενώ τα επόμενα χρόνια αναμένεται να ολοκληρωθεί όλο το πλάνο ανακαινίσεων.

Με ιστορία 40 πλέον χρόνων, το Creta Maris, συνεχίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του, με συνεχής ανάπτυξη, βραβεύσεις και αναγνωρισμένες από το κοινό επιτυχίες!

Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Σχετικά με το TripAdvisor:

Το TripAdvisor είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος παγκοσμίως, προσφέρει αξιόπιστες συμβουλές από πραγματικούς ταξιδιώτες και μεγάλη ποικιλία επιλογών ταξιδιού και εργαλείων διοργάνωσης ταξιδιών με συνδέσμους για ιστοσελίδες κρατήσεων.