Το μεγαλύτερο χαμόγελο της Ελλάδας από την Hansaplast

0
331

Τη νέα, μεγάλη πρωτοβουλία «Απόλυτο Χαμόγελο» εγκαινίασε πρόσφατα η Hansaplast, προσκαλώντας το κοινό να ανεβάσει παιδικές ζωγραφιές στο www.apolytoxamogelo.gr με στόχο να δημιουργήσει το μεγαλύτερο χαμόγελο – κολλάζ και, παράλληλα, να συμβάλλει στην ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την Hansaplast. Μέσα από την πρωτότυπη αυτή ενέργεια, η Hansaplast υπενθυμίζει το βασικό της μήνυμα «Κάνει τα δάκρυα, χαμόγελα» και προτρέπει τα παιδιά να χαρούν άφοβα το παιχνίδι, κάθε στιγμή.
Η Hansaplast φιλοδοξεί να δημιουργήσει το μεγαλύτερο χαμόγελο της Ελλάδας με όχημα την παιδική φαντασία και έμπνευση. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Απόλυτο Χαμόγελο», οι παιδικές ζωγραφιές, που θα συγκεντρώνονται στο www.apolytoxamogelo.gr καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι τις αρχές φθινοπώρου, θα φιλοτεχνήσουν ένα χαμόγελο – κολλάζ, το οποίο θα επιμεληθεί ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης, Χάρης Τσέβης, και θα αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο 2017. Η εκκίνηση της ενέργειας δόθηκε πρόσφατα στην ειδική «γωνιά ζωγραφικής» που δημιούργησε η Hansaplast και φιλοξενήθηκε σε εμπορικό κέντρο, όπου εκατοντάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν επί τόπου το αγαπημένο τους παιχνίδι, δραστηριότητα ή άθλημα και να γίνουν μέρος του μεγαλύτερου χαμόγελου της Ελλάδας.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Απόλυτο Χαμόγελο», για κάθε ζωγραφιά η Hansaplast θα προσφέρει 1 € στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μέσα από αυτή τη συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Hansaplast βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, συνεισφέροντας ουσιαστικά στο σημαντικό έργο του οργανισμού και προσκαλώντας τους καταναλωτές να κάνουν το ίδιο, με μία πράξη αγάπης που θα χαρίσει το… «απόλυτο χαμόγελο» σε εκείνους που το στερούνται.
Hansaplast: «Κάνει τα δάκρυα, χαμόγελα» από το 1922
Σε συνέχεια της επιτυχημένης καμπάνιας «Κάνει τα δάκρυα, χαμόγελα», η νέα πρωτοβουλία της Hansaplast ενθαρρύνει τους γονείς να αφήσουν τα παιδιά τους ελεύθερα να ονειρευτούν και να ακολουθήσουν τη φαντασία τους, χωρίς το άγχος των μικροτραυματισμών που συμβαίνουν συχνά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η χαρά και ο ενθουσιασμός του παιχνιδιού πολλές φορές επισκιάζονται από μικροτραυματισμούς που φέρνουν δάκρυα στα μάτια. Εκείνη τη στιγμή, η φροντίδα και η αγκαλιά της μαμάς είναι καθοριστική για να απαλύνει τον «πόνο» και με τη βοήθεια του Hansaplast να κάνει τα δάκρυα, χαμόγελα.
Όσες φορές θυμάστε τον εαυτό σας να πέφτει, άλλες τόσες θυμάστε να ξανασηκώνεται. Γιατί μέσα από το παιχνίδι, μαθαίνουμε, μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε. Στη διαδικασία αυτή, με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, είναι δίπλα μας η μάρκα Hansaplast, προσφέροντας μία ευρεία ποικιλία προϊόντων που προστατεύουν τις μικρές πληγές και βοηθούν στην καλύτερη δυνατή επούλωση.
Ανεβάστε και εσείς μία παιδική ζωγραφιά στο www.apolytoxamogelo.gr ή χρησιμοποιείστε το hashtag #apolytoxamogelo στην σελίδα σας σε Facebook ή Instagram και γίνετε μέρος του μεγαλύτερου χαμόγελου της Ελλάδας.
Σας περιμένουμε στην επόμενη «γωνιά ζωγραφικής» της Hansaplast, την Παρασκευή 16 Ιουνίου από τις 14.00 μμ. έως και τις 20.00 μμ. και το Σάββατο 17 Ιουνίου από τις 10.00 πμ. έως και τις 20.00 μμ. στο SMARTPARK.