Το Φορητό, Ασύρματο Multi Room Σύστημα Ηχείων Νέας Γενιάς Omni της Creative είναι επιτέλους εδώ!

creative-omni-speaker-2

Απολαύστε μουσική από διαφορετικές πηγές, χρησιμοποιώντας πολλαπλές μονάδες Creative Omni σε όλο το σπίτι συνδεδεμένες μέσω Wi-Fi και ελεγχόμενες μέσω της mobile εφαρμογής Sound Blaster InterConnect

Η Creative Technology Ltd είχε ανακοινώσει κατά τη διεξαγωγή της IFA 2017, την είσοδό της στην αγορά των Wi-Fi φορητών ηχείων με την παρουσίαση του Creative Omni. Από αρχές Νοεμβρίου η νέα πρόταση της Creative είναι διαθέσιμή και στην Ελληνική αγορά σε όλα τα καταστήματα Public.

Multi-Room Ηχεία

Όπως προτείνει και το όνομά του, το οποίο προέρχεται έρχεται από ένα λατινικό πρόθεμα που σημαίνει “όλα” ή “καθένα”, οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν πολλαπλές μονάδες Creative Omni σε όλο το σπίτι  και να απολαύσουν μουσική ασύρματα μέσω Wi-Fi. Η διαχείριση του Omni μπορεί να γίνει καλύτερα και μέσω της εφαρμογής Sound Blaster InterConnect, επιτρέποντας την παράλληλη διαχείριση της ροής ήχου σε ένα ή περισσότερα ηχεία από το smartphone ή το tablet.

Πρόσβαση σε Εκατομμύρια Τραγούδια

Το Creative Omni υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα δημοφιλών πηγών, όπως το Spotify Connect, το οποίο δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια, καθώς και τον εύκολο έλεγχο της μουσικής τους σε smartphone και tablet. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ακούν χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς χωρίς χρέωση, διαθέσιμους στην υπηρεσία iHeartRadio – η οποία υποστηρίζεται επίσης από το Creative Omni.

Όσον αφορά στην ηχητική απόδοση, το Creative Omni προσφέρει εντυπωσιακό room-filling ήχο με δύο ενσωματωμένους οδηγούς 1,5 ιντσών Neodymium και δύο ενσωματωμένα passive radiators που προσφέρουν εκπληκτικά βαθιά μπάσα. Συνδεδεμένοι αυτοί οι τέσσερις drivers αποδίδουν πλήρη ήχο, παρά το μικρό μέγεθος. Το Omni έχει δύο επιλογές τοποθέτησης: κάθετα για εστιασμένο ήχο ή οριζόντια για ευρύτερο στερεοφωνικό.

Bluetooth και Splashproof για On-The-Go Music Φορητότητα

Εάν οι χρήστες επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το Creative Omni εν κινήσει, τα ηχεία υποστηρίζουν επίσης ασύρματη σύνδεση Bluetooth 4.2 για εξαιρετική φορητότητα και είναι εξοπλισμένα επιπλέον με IPX4 για αντοχή στο νερό. Επίσης διαθέτουν είσοδο για MICRO SD, μια ακόμα έξτρα επιλογή για αναπαραγωγή μουσικής. Το Creative Omni έρχεται σε δύο χρώματα μαύρο και λευκό.

Διαθεσιμότητα

Το Creative Omni διατίθεται στα καταστήματα Public και στο e-shop τους

FB: CreativeLabsGreece