Με αφορμή τα 11 χρόνια λειτουργίας της και τα 10 χρόνια ύπαρξης και προσφοράς του Κέντρου Ημέρας, ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΑΝΑΣΑ, διοργανώνει μία εορταστική εκδήλωση την Πέμπτη 20/09 στο Ζάππειο.

Το bioten, πιστό στο όραμά του να εμπνέει την κάθε γυναίκα να πιστεύει στη φυσική της ομορφιά, βρίσκεται στο πλευρό της ΑΝΑΣΑς δίνοντας δυναμικό παρών!

Η ημερίδα ξεκινά στις 12.00 με μια συνέντευξη Τύπου η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 13.30. Η πρόεδρος της ΑΝΑΣΑς, Ζέτα Δούκα και οι συνεργάτες της θα παρουσιάσουν το έργο της οργάνωσης, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα τη σημασία της συνεργασίας της ΑΝΑΣΑς με τις δημόσιες δομές ψυχικής υγείας.

Τέλος, στις 15.00-17.00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτός διάλογος με το κοινό, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα μέλη της Κλινικής Ομάδας του Κέντρου Ημέρας ΑΝΑΣΑ για θέματα των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής.

Το bioten και η ΑΝΑΣΑ γνωρίζουν καλά ότι η καλύτερη πρόληψη είναι πάντα η ενημέρωση. Για το λόγο αυτό καλούν τους φίλους τους και όλους όσοι στηρίζουν το έργο τους, να γίνουν μέρος του ανοιχτού διαλόγου, να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τους ειδικούς.
Σας περιμένουμε όλους στο Ζάππειο την Πέμπτη 20/09.

Στο bioten booth, θα ενημερωθούμε αλλά και θα στήσουμε έναν υπέροχο τοίχο με ευχές.
Κάθε επισκέπτης θα γράφει σε ένα χαρτί το δικό του, μοναδικό μήνυμα και όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε μια αλυσίδα έμπνευσης, θετικής ενέργειας και αλληλεγγύης.
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο τοίχος αυτός θα χαριστεί στην ΑΝΑΣΑ ως υπενθύμιση του ότι όλοι μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!

Λίγα Λόγια για την ΑΝΑΣΑ:

Η ΑΝΑΣΑ είναι η πρώτη μη κερδοσκοπική εταιρεία στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των ανθρώπων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής.

Ιδρύθηκε τον Μάιο 2007, από μια εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων, με πρωτοβουλία της ηθοποιού Γεωργίας-Ζέτας Δούκα -που έχει βιώσει την ασθένεια και θέλησε να αξιοποιήσει την προσωπική της εμπειρία προς όφελος των πασχόντων και υπέρ της ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Ανακάλυψε τα πάντα για το bioten στο biotencosmetics.com ενώ περισσότερες πληροφορίες για το έργο της ΑΝΑΣΑΣ θα βρεις στο https://www.anasa.com.gr/