Το DANTE  είναι το πρώτο ελληνικό brand ανδρικής ένδυσης που διακρίθηκε στα FAB – Fashion & Beauty Awards, τα ελληνικά βραβεία που αναδεικνύουν τα πιο καινοτόμα fashion & beauty brands και τις βέλτιστες πρακτικές marketing και επικοινωνίας τους.

To DANTE είναι το όραμα του designer Αντώνη Παπασταύρου και της συντρόφου του και co founder, Αντριάνας Παρασκευοπούλου. Η ιδέα του DANTE υπήρχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους, αλλά ωρίμασε πριν από περίπου 3 χρόνια, οπότε και ξεκίνησε η υλοποίηση του label και τον Ιανουάριο του 2016 έγινε το λανσάρισμα της πρώτης συλλογής.

Aπό εκείνη την ημέρα έχουν καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αλλά με μεγάλη προσπάθεια και προσωπική δουλειά να διαπρέψουν και να δημιουργήσουν ένα brand που σήμερα ταξιδεύει εκτός συνόρων για να συναντήσει τους απανταχού #danters.

H μέχρι τώρα πορεία του brand το κατατάσσει στην κατηγορία αυτών που είδαν την κρίση ως ευκαιρία και πρόκληση. Η αγάπη αλλά και οι δυσκολίες, η δημιουργικότητα και η υπερβατική σχεδόν αντίληψη του τι σημαίνει ανδρικό ένδυμα και στυλ είναι μόνο μερικά από τα βασικά συστατικά που χαρακτηρίζουν κάθε συλλογή.  Ένα brand που παρά τις αντιξοότητες αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι στην ελληνική μόδα μπορούν να υπάρξουν και success stories και που πρόσφατα διακρίθηκε στα FAB Awards της Boussias Communication για αυτή του την προσπάθεια λαμβάνοντας το βραβείο για την κατηγορία Βest Brand in Fashion – Men’s Apparel.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το DANTE διακρίθηκε επίσης για τη συνεργασία του με τη Viral Passion στην κατηγορία Marketing for Fashion & Beauty Awards – Best Overall Presence.

Ο Αντώνης Παπασταύρου αναφέρει χαρακτηριστικά “Η βράβευση από έναν θεσμό σαν αυτόν μας δίνει δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε να κατακτούμε τους στόχους και να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας, με ακόμα περισσότερη ενέργεια και τρέλα.”

Eshop: dantemen.com

Facebook: @dantemen.official

Instagram: @dante_men