Η Game Tree απέσπασε τιμητική διάκριση για την προσφορά της στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στο πλαίσιο του Education Festival 2016. Στόχος του καινοτόμου διήμερου festival, το οποίο αποτελεί μια πρωτοβουλία της ιστοσελίδας αναζήτησης εργασίας Skywalker.gr, είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις εκπαιδευτικές πρακτικές και πρωτοβουλίες που προσδίδουν αξία στο άτομο και στην κοινωνία. Η απονομή των Βραβείων έγινε σε ειδική τελετή στις 11 Σεπτεμβρίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Η Ντόρα Αγγελοπούλου, Founder της Game Tree, δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο του Skywalker στο πεδίο της Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς ως ένδειξη των συνεχών προσπαθειών μας να είμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις και να προσφέρουμε προγράμματα που δίνουν νέα διάσταση στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ένα μεγαλο ευχαριστώ στο Skywalker.gr και σε θεσμούς που υποστηρίζουν δράσεις όπως η δική μας, καθώς και σε όλους τους συνεργάτες μας. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και αμέριστη αγάπη για την εκπαίδευση και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού!»
Η Game Tree είναι μια καινοτόμος εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων (soft/social skills), παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής εξειδίκευσης και ποιότητας που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα. Προσφέρει έργο σε τομείς, όπως: Εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού, Συμβουλευτική εκπαίδευσης, Διαμόρφωση εκπαιδευτικού υλικού, Business Coaching. Αποστολή της Game Tree είναι να συμβάλει στη διαμόρφωση ενός θετικού και παραγωγικού εργασιακού περιβάλλοντος, που ενισχύει την επαγγελματική και προσωπική ευημερία. Ακολουθώντας την πλέον σύγχρονη θεωρία και πρακτική εκπαίδευσης ενηλίκων εφαρμόζει μια πρωτότυπη μεθοδολογία που βασίζεται σε έγκριτες εκπαιδευτικές τεχνικές, διαδραστικές ασκήσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια και διασκεδαστικούς τρόπους βιωματικής μάθησης. Στο πεδίο της Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών, έχει αναπτύξει ένα καινοτόμο πρόγραμμα, εναρμονισμένο με τις αρχές εκπαίδευσης που αναγνωρίζονται και εφαρμόζονται διεθνώς και εμπλουτισμένο με συμμετοχικά εκπαιδευτικά παιχνίδια.
Για περισσότερες πληροφορίες:

www.gametree.gr, www.linkedin.com/company/game-tree και https://www.facebook.com/GameTreeTraining