Οι νέοι θα ανέβουν στη σκηνή και θα μοιραστούν τις σκέψεις τους για έναν καλύτερο κόσμο

Με θέμα «Τόλμησε να Ονειρευτείς» το TEDxAcademy δίνει το λόγο στους νέους και προσκαλεί άτομα ηλικίας 16-23 ετών από όλη την Ελλάδα να γίνουν ομιλητές στην φετινή διοργάνωση TEDxAcademyYouth.

Στις 28 Απριλίου 2015 στον «Ελληνικό Κόσμο» στην οδό Πειραιώς, ομιλητές από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο θα μιλήσουν στους νέους για τις ιδέες τους, τις σκέψεις τους, τους προβληματισμούς τους, τις πράξεις τους και τα επιτεύγματα τους και θα τους εμπνεύσουν να τολμήσουν να ονειρευτούν για να διαμορφώσουν έναν καλύτερο κόσμο.

Tο TEDxAcademy στέλνει ανοικτή πρόσκληση σε όσους νέους θέλουν να συμμετάσχουν ως ομιλητές και να μοιραστούν με το κοινό τα όνειρα τους για τον κόσμο και τους τρόπους με τους οποίους θα συμβάλλουν ώστε αυτός να γίνει καλύτερος, προάγοντας τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την εκπαίδευση, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνική προσφορά. «Με αυτή τη διοργάνωση δίνουμε βήμα λόγου και μια πλατφόρμα διαλόγου στους νέους που θα γίνουν οι αυριανοί πολίτες και θα διαμορφώσουν το κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό αύριο της Ελλάδας» σχολίασε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του TEDxAcademy Νίκη Συροπούλου.

H διαδικασία συμμετοχής είναι απλή, εύκολη και άμεση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το ακόλουθο link http://www.tedxacademy.com/youthparticipate για να υποβάλλουν συμμετοχή, στέλνοντας το video τους, εμπνευσμένοι από τον αυθορμητισμό τους, τα όνειρα και τις σκέψεις τους.

Χορηγός της διοργάνωσης είναι και η V+O Communication.