Αυτόν τον Σεπτέμβρη, επιστρέφουμε στα θρανία παρέα με το The Mall Athens, τον Νο1 προορισμό για μόδα, ομορφιά, αγορές και διασκέδαση! Από τις 9 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, το The Mall Athens μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε σε ένα μοναδικό Back to school event και να γνωρίσουμε, για πρώτη φορά από κοντά, την πιο διασκεδαστική παρέα ηρώων, τα RabbidsΤΜ!

Για πάνω από δύο εβδομάδες, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μία σειρά από περιπέτειες και διαδραστικές δημιουργικές δραστηριότητες, που θα πραγματοποιούνται στο The Mall Athens, παρέα φυσικά με τις μασκότ των πιο παιχνιδιάρικων ηρώων. Δημιουργικό παιχνίδι με παιδαγωγούς, καλλιτεχνικά εργαστήρια για τους μικρούς μας ζωγράφους θα είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που έχει ετοιμάσει το The Mall Athens, ενώ ένας μαυροπίνακας για σχολικές ασκήσεις θα μας θυμίσει κάτι από την πρώτη μέρα στο σχολείο! Ακόμη, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τις φιγούρες των αγαπημένων RabbidsΤΜ, και να ζήσουν χαρούμενες στιγμές με τους μοναδικούς ήρωες! Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού με κάθε αγορά σχολικής τσάντας από τα καταστήματα του The Mall Athens, οι μαθητές θα κερδίζουν μία συλλεκτική φιγούρα RabbidsΤΜ!

Και φέτος, το The Mall Athens, το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, φροντίζει ώστε αυτή η σχολική χρονιά να ξεκινήσει με τον πιο αξέχαστο και χαρούμενο τρόπο για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο!