Τα παιδιά διαλέγουν Cosatto! Έρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία στο mysunshine.gr και αποτελούν τα μοναδικά βρεφικά και παιδικά καρότσια με 4 χρόνια εγγύηση, που είναι  πρωτοποριακά, άριστης κατασκευής, εργονομικά και  με προσωπικότητα, για όσους τολμούν να ξεχωρίζουν και αναζητούν μια φωτεινή και πολύχρωμη καθημερινότητα γεμάτη χιούμορ!  

 

Εκφράστε τη χαρά σας με τόλμη, με στυλ και με Cosatto! Μπείτε σήμερα στον χαρούμενο και αισιόδοξο κόσμο του mysunshine.gr και αποκτήστε τα μοναδικά αυτά καρότσια που έψαξε, δοκίμασε και ενέκρινε η οικογένεια του mysunshine.gr για την ασφάλεια και φροντίδα της δικής σας οικογένειας!

Έχοντας μελετήσει τις ανάγκες των νέων δραστήριων γονιών, τα καρότσια Cosatto είναι : ελαφριά με σκελετό από αλουμίνιο εύκολα στο άνοιγμα/κλείσιμο με πολλές θήκες και τσέπες για τα απαραίτητα με κουκούλα  UPF+100 και με εγγύηση 4 χρόνων την οποία – μεταξύ μας – δεν θα χρειαστείτε ποτέ!

mysunshine.gr

Το mysunshine.gr είναι το καινοτόμο e-shop στο οποίο θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή από πιστοποιημένα, πρωτοποριακά, βραβευμένα και δημοφιλή προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας για μαμάδες, βρέφη και παιδιά, τα οποία έχουν αγαπηθεί από οικογένειες σε όλον τον κόσμο.

Μερικά μόνο από τα αγαπημένα διεθνή brands που θα βρείτε στο mysunshine.gr είναι η πασίγνωστη Καμηλοπάρδαλη Σόφι που συντροφεύει τα περισσότερα μωρά στον κόσμο, οι υπνόσακοι Grobag με διεθνή βραβεία για την ασφάλεια και την υψηλή τους λειτουργικότητα, η Aerosleep με προϊόντα που σχεδιάζονται για απόλυτα ασφαλή βρεφικό ύπνο, η BabyOno με μία πλήρη σειρά προϊόντων βρεφανάπτυξης, η PennyScallan με τα πιο stylish αξεσουάρ, σακίδια και τσάντες, η Babylonia με τους ψηλής ποιότητας μάρσιπους και η Ki ET LA με τα πρωτοπόρα τα παιδικά γυαλιά ηλίου, οθόνης και καπέλα.

www.mysunshine.gr  Facebook: @mysunshine.gr Instagram: mysunshine_gr