Τα ελαστικά Eagle F1 Asymmetric 3 SUV της Goodyear τοποθετούνται στο Audi e-tron στο Σαν Φρανσίσκο.

Η Audi παρουσίασε το e-tron, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα διατεθεί στο εμπόριο από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Η Goodyear έχει εφοδιάσει το πρωτοποριακό αυτό μοντέλο με τα ελαστικά Eagle F1 Asymmetric 3 SUV σε μέγεθος SUV 265 / 45R21.

Τα ελαστικά που είναι τοποθετημένα στο Audi e-tron πληρούν τις απαιτήσεις των Γερμανών κατασκευαστών. Καθώς τα ηλεκτρικά οχήματα λειτουργούν με μεγαλύτερη ροπή σε σύγκριση με τα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η φθορά των ελαστικών είναι έως και 25% υψηλότερη, αλλά χάρη στα τεχνικά προηγμένα ελαστικά της Goodyear, Eagle F1 Asymmetric 3 SUV, αυτές οι προκλήσεις μπορούν εύκολα να αντιμετωπισθούν.

Τα ελαστικά Eagle F1 Asymmetric 3 SUV είναι γνωστά για τη βελτιστοποιημένη απόδοση φρεναρίσματος και χειρισμού σε όλες τις συνθήκες και πιο συγκεκριμένα η τεχνολογία «Active Braking Technology» μπορεί να μειώσει την απόσταση φρεναρίσματος κατά 1,2 μέτρα1 τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Η προηγμένη τεχνολογία κατασκευής των SUV βελτιώνει το χειρισμό σε υψηλότερες ταχύτητες, καθώς και την ακαμψία στροφών και τη μείωση της φθοράς του πέλματος. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με ένα UHP Cool Cushion Layer, μια τεχνολογία που βελτιώνει το χειρισμό μειώνοντας παράλληλα την αντίσταση κύλισης.

Τέλος, τα ελαστικά που είναι τοποθετημένα στο Audi e-tron χρησιμοποιούν την τεχνολογία SoundComfort της Goodyear, η οποία μειώνει αποτελεσματικά τον ήχο του εσωτερικού αυτοκινήτου κατά το ήμισυ (έως 4dB). Μια τέλεια εφαρμογή για τα ηλεκτρικά οχήματα, καθώς ο θόρυβος των ελαστικών και των δρόμων είναι οι κυριότεροι εσωτερικοί ήχοι στις περισσότερες ΗΨ.

Audi e-tron

Η Audi κυκλοφόρησε επίσημα το Audi e-tron στο Σαν Φρανσίσκο. Κατασκευασμένο στις Βρυξέλλες, αυτό το επαναστατικό Audi είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV από τη γνωστή γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Χάρη στους τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες του, το e-tron επιταχύνει από 0-62mph σε 4,6 δευτερόλεπτα. Ανάλογα με τον τρόπο και τις συνθήκες οδήγησης, το e-tron προσφέρει μια εμβέλεια έως και 310 μίλια.

Σχετικά με τη Goodyear

H Goodyear είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ελαστικών στον κόσμο. Απασχολεί περίπου 64,000 άτομα και κατασκευάζει προϊόντα σε 48 εργοστάσια σε 22 χώρες ανά τον κόσμο. Διαθέτει δύο Κέντρα Καινοτομίας στο Akron του Ohio και στην Colmar-Berg στο Λουξεμβούργο όπου αναπτύσσονται προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και υπηρεσίες που θέτουν τα πρότυπα τεχνολογίας και επιδόσεων για τη βιομηχανία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Goodyear και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε το www.goodyear.com/corporate.

Για επιπλέον πληροφορίες, επισκεφθείτε το online newsroom: http://news.goodyear.eu.
Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο Twitter @Goodyearpress ή να εγγραφείτε στην ομάδα μας ThinkGoodMobility στο LinkedIn.