To καλοκαίρι πλησιάζει και το άγχος μεγαλώνει, όλοι θέλουμενα είμαστε σε φόρμα σε χρόνο dt. Τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η εμφάνισή μας σε λίγο χρονικό διάστημα?
Υπάρχουν τελευταίες εξελίξεις στις μη επεμβατικές θεραπείες, που συνδυαστικά κάνουν θαύματα. Μπορείτε να αποκτήσετε ιδανική σιλουέτα, γρήγορα, ξεκούραστα και αποτελεσματικά σε μία τριπλή συνδυαστική συνεδρία.
Τριπλή τελειότητα TRC
Ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης, Επιστημονικός Διευθυντής του LASERMED, μας ενημερώνει για την τελευταία επαναστατική τριπλοθεραπεία που συνδυάζει τις κορυφαίες τεχνολογίες με ραδιοσυχνότητες μαζί με τελευταίου τύπου fractional mesoneedling, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα, αλλά και την Cryolipolysis.
Ξεκινάμε κάνοντας σύσφιξη σε βαθύτερα στρώματα του χορίου και λιποσυρρίκνωση στο λιπώδη ιστό, με επιμονή (για το σώμα) στα σημεία ανεπιθύμητης λιποδυσμορφίας-κυτταρίτιδας και ανισοκατανομής λίπους, χρησιμοποιώντας ειδικές παραμέτρους με χαμηλής συχνότητας RF , για σμίλεμα-γλυπτική (στο πρόσωπο, τελειοποιούμε το περίγραμμαστο οβάλ και τονίζουμε-ανορθώνουμε τα μήλα).
Συνεχίζουμε χρησιμοποιώντας κατάλληλες παραμέτρους με πιό επιφανειακή σύσφιξη και λείανση στην επιδερμίδα επιμένοντας σε σημεία με επιδερμικές πτυχώσεις και ρυτίδωση, ιδιαίτερα κοντά στις κλειδώσεις, ενώ στο πρόσωπο επιμένουμε στις περιοχές γύρω απο το στόμα και τα μάτια, αλλά και στο λαιμό. Ειδικά για τον λαιμό, γύρω από το στόμα, αλλά και στην περιοχή γύρω από τον ομφαλό, αυτή η μέθοδος έχει θεαματικά αποτελέσματα.
Στη δεύτερη φάση εφαρμόζεται μέσου βάθους RF με τον αποκλειστικό τρόπο Dynamic Lift του κ. Σάνδρη για λείο, καλοσχηματισμένο, λαμπερό και γεμάτο νεότητα πρόσωπο και σώμα.
Στην τρίτη φάση αναλαμβάνει δράση το σύστημα κρυολιπόλυσης FusioMed, η πιο δραστική μη επεμβατική μέθοδος τοπικής λιποκαταστροφής για μείωση πόντων και καλύτερο περίγραμμα. Η κρυολιπόλυση είναι η πιό διαδεδομένη θεραπεία αντιμετώπισης προβλημάτων τοπικού πάχους στις ΗΠΑ την τελευταία διετία. Το βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι αντί για χαλάρωση στα σημεία μείωσης του τοπικού λίπους, παρατηρείται 20-25% σύσφιξη, με παράλληλη μείωση τυχόν συνυπάρχουσας κυτταρίτιδας.

High Definition Fractional Needling Mesotherapy
Μία άλλη νέα μέθοδος, είναι η High Definition Fractional Needling Mesotherapy, η οποία διεγείρει ακριβώς αυτή τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, ώστε να αναπλάσει το κατεστραμμένο δέρμα κάνοντάς το να δείχνει ξανά φρέσκο, λαμπερό και υγιές, μας ενημερώνει ο πλαστικός χειρουργός, κ. Παναγιώτης Σάνδρης
O ανθρώπινος οργανισμός, ένα εργαστήρι με τόσους μηχανισμούς άμυνας, αυτοϊασης και προστασίας, φροντίζει συνεχώς να ανανεώνει τα κύτταρα και τους ιστούς των οργάνων του. Μετά τα τριάντα όμως, οι πρώτες ρυτίδες και κηλίδες κάνουν την εμφάνισή τους και το δέρμα μας αρχίζει να χάνει την νεανικότητα του.
Το κολλαγόνο αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και πάνω από το 70% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα μας. Υπάρχουν επτά διαφορετικοί τύποι, μόνο όμως οι τύποι Ι και ΙΙ, συνιστούν τα κύρια συστατικά του δικτυωτού χορίου του δέρματος, πάνω στο οποίο θέλουμε να εστιάσουμε. Το πλήρες μόριο του κολλαγόνου δεν μπορούμε να το προσλάβουμε από κανένα είδος τροφής. Μπορούμε όμως να προκαλέσουμε το σώμα μας να παράγει κολλαγόνο;
Η μέθοδος Fractional microneedling Mesotherapy έχει όλα τα πλεονεκτήματα της ταχύτατης ανάπλασης και της μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας των fractional τεχνικών. Η ελεγχόμενη ταχύτητα καθώς και το βάθος επίδρασης του micro needling Pen σε συνδυασμό με την επιλογή από μία μεγάλη γκάμα cocktail κορυφαίας βιοτεχνολογίας με αυξητικούς παράγοντες και παράγοντες αντιγήρανσης και lift δίνει τα μέγιστα αποτελέσματα
Πρόκειται ίσως για την πιο καινοτόμο θεραπεία που έχει να επιδείξει η αισθητική ιατρική στις μέρες μας. To μεγάλο της πλεονέκτημα, είναι ότι δεν προκαλεί δερμοαπόξεση και άρα εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και το καλοκαίρι. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αποθεραπεία, ενώ δεν εμποδίζει τη χρήση make-up μετά τη θεραπεία. Η χρήση ατομικής αποσπώμενης κεφαλής ανά ασθενή, εγγυάται την ασφαλή θεραπεία και την υγιεινή.
Εφαρμόζεται στο πρόσωπο για να απαλύνει λεπτές και μεσαίες ρυτίδες & γραμμές έκφρασης, βαθύτερες ρυτίδες, σημάδια – ουλές, ραγάδες, χρωματικές βλάβες και φωτογήρανση , αλλά και στο σώμα για να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα & τοπικό πάχος
Ο πλαστικός χειρουργός, κ. Παναγιώτης Σάνδρης, μας ενημερώνει ότι η νέα θεραπεία Fractional Mesotherapy Needling, είναι ταχύτατη και με θεαματικά αποτελέσματα, ενώ έχει το πλεονέκτημα της έντονης σύσφιξης και υδάτωσης, με μόλις 2-3 συνεδρίες, κάθε 20 μέρες, με προσιτό κόστος.

Το Fractional micro needling Meso ήρθε να συμπληρώσει ιδανικά τις θεραπείες με μονοπολικά RF (σύσφιξη-κολλαγονογένεση-ανόρθωση), την τεχνολογία Plasma Microlift (τεχνική βλεφαροπλαστικής-άμεση διόρθωση σε ρυτίδες-ουλές-πτυχώσεις) και το Liquid Face Lift reshaping (αναδόμηση-τελειοποίηση της γεωμετρίας του προσώπου με ενέσιμα).
Σήμερα, η σύγχρονη αισθητική ιατρική, έχει πολλές θεραπείες μη επεμβατικές, που συνδυαστικά λειτουργούν πολύ καλά, γρήγορα και οικονομικά, για το καλύτερο αποτέλεσμα γυναικών και ανδρών, που θέλουν να είναι όμορφοι και υγιείς!

Πληροφορίες- ραντεβού:
info, τηλ. 210-7223 222