Η ομάδα της V+O COMMUNICATION ανέλαβε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της στρατηγικής επικοινωνίας της The Walt Disney Company Greece, της εταιρίας που εκπροσωπεί τους επιχειρηματικούς τομείς της The Walt Disney Company στην Ελλάδα όπως τα τηλεοπτικά κανάλια Disney Channel, Disney Junior και Disney XD, τα Disney Καταναλωτικά Προϊόντα, το Disney Interactive περιεχόμενο και, μεταξύ άλλων, τις παραστάσεις της Disney. Το πλαίσιο της συνεργασίας περιλαμβάνει τη στρατηγική προϊοντικής επικοινωνίας, γραφείο τύπου, ενδυνάμωση των σχέσεων με τα ΜΜΕ και στοχευμένη προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας.

H συνεργασία εγκαινιάστηκε με ένα ιδιαίτερα πετυχημένο event που διοργανώθηκε στο κατάστημα Μουστάκας στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, με αφορμή την επίσημη κυκλοφορία και στην Ελλάδα της νέας συλλογής προϊόντων της πολυαναμενόμενης ταινίας «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», στο οποίο παραβρέθηκε πλήθος κόσμου.

Αναφερόμενη στη νέα συνεργασία η κ. Τέτη Κανελλοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της V+O Ελλάδος δήλωσε: «Χαιρόμαστε που στο portfolio μας έρχεται να προστεθεί ένας διεθνής κολοσσός του entertainment, όπως η The Walt Disney Company. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να είμαστε στρατηγικός συνεργάτης μιας εταιρίας με όραμα και ποιοτική διασκέδαση για όλη την οικογένεια, η οποία δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Με την ομάδα της The Walt Disney Company Greece θα έχουμε την ευκαιρία να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε δράσεις που θα ενισχύσουν τους επικοινωνιακούς σκοπούς της εταιρίας και θα δημιουργούν σύνδεση με το κοινό».