Το σεληνιακό σκηνικό του Σαρακήνικου της Μήλου ήταν μόνο η αρχή. Ο παγκοσμίου φήμης αθλητής Trial-X, Julien Dupont, επιστρέφει στην Ελλάδα δύο χρόνια μετά για να συνεχίσει το εντυπωσιακό ταξίδι του. Ποιος ελληνικός προορισμός αποτελεί την επόμενη διαστημική στάση του Γάλλου rider; Η συνέχεια επί της οθόνης…

«Ήρθε η ώρα για μια καινούργια πρόκληση, έναν νέο «πλανήτη»…» δήλωσε ο περίφημος Γάλλος αθλητής Trial-X, Julien Dupont, και τελικά βρήκε αυτό που έψαχνε στο κυκλαδίτικο νησί της Μήλου και συγκεκριμένα στην κατάλευκη παραλία του Σαρακήνικου. Εκεί, τον Αύγουστο του 2013, ο Julien επιδόθηκε σε εντυπωσιακά tricks, στα πλαίσια ενός ολονύκτιου session στην παραλία με την μοναδική μορφολογία, που θύμιζε μια εξωπραγματική βόλτα στη Σελήνη.

Τελικά, ο πρωτοπόρος του Trial-X έδωσε τη συνέχεια, εξερευνώντας αυτή τη φορά τον πλανήτη της Αφροδίτης κάπου πάνω στον ελληνικό χάρτη… Ποιος είναι αυτός ο νέος προορισμός; Μείνετε συντονισμένοι για τα αποκαλυπτήρια του μέσα από το εντυπωσιακό clip που θα δημοσιευτεί στις 29 Απριλίου στο www.redbull.com!