Από 19 Ιουνίου έως 21 Ιουλίου – Δημιουργική απασχόληση, άθληση, ψυχαγωγία και μάθηση, στο καταπράσινο campus του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

Αν τα παιδιά επέλεγαν καλοκαιρινό προορισμό, θα επέλεγαν το Pierce Summer Camp! Πρόκειται για το θερινό πρόγραμμα που προσφέρει ο Αθλητικός Σύλλογος του Κολλεγίου Ντερή σε παιδιά ηλικιών 6-14 ετών. Συμπληρώνοντας φέτος 30 χρόνια από την έναρξή του, το Pierce Summer Camp έχει στόχο να τροφοδοτήσει τα παιδιά με πλήθος ερεθισμάτων και εμπειριών που καλύπτουν τις αθλητικές, καλλιτεχνικές και μαθησιακές αναζητήσεις τους μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Το πρόγραμμα διεξάγεται κατ’ αρχήν στην ελληνική γλώσσα, με παράλληλη χρήση της αγγλικής όπου αυτό χρειάζεται, και τα τμήματα χωρίζονται βάσει ηλικίας ή εμπειρίας των παιδιών. To φετινό Summer Camp θα διαρκέσει από 19 Ιουνίου έως 21 Ιουλίου και είναι διαρθρωμένο ως εξής:

Πρωινές δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, τένις, tae kwon do, kids Pilates, χιπ χοπ και στίβος, με στόχο την καλλιέργεια των αθλητικών δεξιοτήτων των παιδιών.

Ελεύθερη ώρα, με επιπλέον δραστηριότητες και γεύματα πλούσια σε διατροφικές αξίες, ειδικά σχεδιασμένα από διατροφολόγο με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών.

Απογευματινές δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που περιλαμβάνουν αγγλική γλώσσα, χρήση υπολογιστών, καθώς και καλλιτεχνικές ασχολίες, όπως αφήγηση ιστοριών, θέατρο, ζωγραφική, δημιουργική γραφή, ταχυδακτυλουργική τέχνη, μαγειρική, κόμικς και τραγούδι.

Τα παιδιά θα απολαύσουν τις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, οι οποίες περιλαμβάνουν: κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων, κλειστά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, γήπεδα τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου, αίθουσες χορού και στίβο. Ταυτόχρονα, οι αίθουσες των απογευματινών δραστηριοτήτων, με το εργαστήρι καλλιτεχνικών, τα εργαστήρια πληροφορικής, την αίθουσα οικιακής οικονομίας, και το θέατρο, θα βρίσκονται στη διάθεσή τους για να ικανοποιήσουν κάθε δημιουργική τους ανησυχία.

Από την έναρξή του το 1987 έως σήμερα, το Pierce Summer Camp έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών και την προτίμηση των παιδιών. Έχει χαρίσει ξένοιαστα και ασφαλή καλοκαίρια στους μικρούς παραθεριστές, κι αυτό όχι μόνο χάρη στις άρτιες υποδομές και το πρόγραμμά του αλλά, πάνω από όλα, χάρη στους άριστους και έμπειρους προπονητές, καθηγητές και συνεργάτες που, με τη γνώση, την ευαισθησία και την αγάπη τους για τα παιδιά, εγγυώνται τη μακρόχρονη επιτυχία του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεφθείτε τη σελίδα www.pierce.gr/programs-summer-camp