Το πρώτο Ultimate Soccer Challenge θα φιλοξενήσουν οι ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις της Παιανίας το τριήμερο 6-8 Απριλίου!

Στο μεγαλύτερο Αθλητικό Κέντρο της Ελλάδας, στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις της Παιανίας θα διοργανωθεί φέτος το πρώτο Paiania First Talent Cup 2015! Με τη συμμετοχή 18 κορυφαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων και 1.000 ανερχόμενων αστεριών του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα διεξαχθεί το Ultimate Soccer Challenge το τριήμερο 6, 7 και 8 Απριλίου!

Διαβάστε λεπτομέρειες για τη διοργάνωση:

«18 κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι

1000 ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου

3 ολόκληρες ημέρες αγωνιστικού θεάματος

Ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός!

PaianiaFirstTalentCup 2015

The Ultimate Soccer Challenge

6, 7 & 8 Απριλίου 2015

Αθλητικές Εγκαταστάσεις Παιανίας

Το μεγαλύτερο Αθλητικό Κέντρο της Ελλάδας, το οποίο θεωρείτε ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, φιλοξένει για πρώτη φόρα στην Ελλάδα ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός!

Στόχος του Paiania First Talent Cup 2015 είναι να αναδείξει τους επόμενους αστέρες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς και να δώσει την ευκαιρία σε νέους αθλητές να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες.

Παράλληλα, να συμβάλλει στην ψυχαγωγία των νέων αθλητών και να διευρύνει τους ορίζοντες των συμμετεχόντων στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο First Talent Cup 2015 είναι:

1η Ημέρα

Δευτέρα 6 Απριλίου       2η Ημέρα

Τρίτη 7 Απριλίου              3η Ημέρα

Τετάρτη 8 Απριλίου

10:00 – 21:00

Αγώνες Α Φάση                09:00 – 21:00

Αγώνες Β Φάση                09:00 – 11:00

Αγώνες Κατάταξης

11:00 – 15:00

Τελικοί – Μικροί Τελικοί

15:00

Τελετή Λήξης

Ολυμπιακός – Παναθηναικός – Α.Ε.Κ. – Ατρόμητος Αθηνών – Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. – Π.Α.Ο.Κ. – Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. – Π.Α.Σ. Γιάννινα – ΑΕΛ – Απόλλων – Ο.Φ.Η. – Άρης – Ηρακλής – Α.Ο. Ν. Ιωνίας – Ο.Φ.Ι. Ιεράπετρα – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Β. Λάκη – Α.Ο. Αγίου Νικολάου – F.C. Pathiakakis

Σπύρος Μαραγκός, Κώστας Φραντζέσκος, Γιώργος Αμανατίδης, Κρίστοφ Βαζέχα, Ντανιέλ Μπατίστα, Νίκος Τσιαντάκης, Ηλίας Ατμαντζίδης, Γιάννης Καλιτζάκης, Στέλιος Μανωλάς, είναι κάποια από τα μεγαλύτερα εγχώρια ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου που θα δώσουν το παρών στο First Talent Cup 2015.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των 3 ημερών έχει ως εξής:

Οι 3 φάσεις χωρίζονται ως εξής:

Α φάση:

Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους των τεσσάρων και θα αγωνιστούν όλοι εναντίον όλων σε τρεις αγώνες. Οι όμιλοι θα δημιουργηθούν μετά από κλήρωση.

Β φάση:

Ο πρώτος και ο δεύτερος από κάθε όμιλο θα δημιουργήσουνε καινούργιους ομίλους των τεσσάρων που θα παίξουνε για το πρωτάθλημα. Ο τρίτος με τον τέταρτο από κάθε όμιλο θα δημιουργήσουνε και αυτοί καινούργιους ομίλους των τεσσάρων που θα παίξουνε για το κύπελλο.

Γ φάση:

Αγώνες Κατάταξης – Μικροί και Μεγάλοι Τελικοί.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΠΟ που ισχύουν για τα παιδικά τουρνουά.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά κύπελλα, μετάλλια και δώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή του Τουρνουά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την διοργανώτρια αρχή:

Ι.Ε.Α.Π.

Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Ανάπτυξη του Παιδιού

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 60 00 742

Ο Ι.Ε.Α.Π. είναι ένας μη κερδοσκοπικός Σύλλογος με στόχο να συμβάλλει εποικοδομητικά στο θεσμό της οικογενείας, φέρνοντας την σε επαφή με τον χώρο του αθλητισμού.

Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η Image Group, η οποία

δραστηριοποιείται στο τομέα του consumer experience και του sports marketing με μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό, διοργάνωση  και υλοποίηση μεγάλων αθλητικών events».