Μία βραδιά γεμάτη γέλιο, ολοκαίνουρια κείμενα και νέα πρόσωπα. Μπροστά από ένα μικρόφωνο και ένα διψασμένο για γέλια κοινό, παλιοί και νέοι κωμικοί σερβίρουν για πρώτη φορά τα καινούρια τους αστεία.

Παρουσιάζει ο Δημήτρης Δημόπουλος.

Αν θέλετε να είστε οι πρώτοι που θα ακούσετε τα κείμενά τους, οι πρώτοι που θα αναθρέψετε τα αστεία τους με το γέλιο και το χειροκρότημά σας, μη χάσετε την παράσταση του OPENκώMIC, την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στο Μαιευτήριο, Βαλαωρίτου 19, στο δεύτερο όροφο.

Το OPENκώMIC φιλοδοξεί να γίνει το εφαλτήριο για όσους θέλουν να ξεκινήσουν να κάνουν Stand up Comedy, παρέχοντας το βήμα για 5 λεπτά σε όποιον έχει την τόλμη να ανέβει στη σκηνή και να κάνει το κοινό να γελάσει μέχρι δακρύων. Αν σε ενδιαφέρει, δήλωσε κι εσύ συμμετοχή για κάποιο από τα επόμενα OPENκώMIC στο openmic.salonicaκαι έλα να αποθεωθείς.

Στην παράσταση της 7ης Ιανουαρίου, περισσότεροι από δέκα κωμικοί θα τεστάρουν τα νέα τους κείμενα. Σας περιμένουμε και αυτό το Σάββατο να αγκαλιάσετε με την ίδια θέρμη το μοναδικό open mic της Θεσσαλονίκης.

Η είσοδος για την παράσταση είναι 3 ευρώ και οι πόρτες ανοίγουν από τις 21:00. Ελάτε νωρίς, βολευτείτε στο φιλόξενο χώρο του Μαιευτηρίου, για να ξεκινήσουμε στις 21:30 και να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα δίωρο γέλιου και ψυχαγωγίας.

https://www.facebook.com/events/1385098678457791

Σελίδα openkwmic: https://www.facebook.com/pages/Openkwmic/531879596956234

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here