Το Myconian Villa Collection αποτελεί το νέο μέλος των Preferred Hotels & Resorts – του μεγαλύτερου παγκοσμίου ομίλου ανεξάρτητων ξενοδοχείων ο οποίος εδρεύει στο Σικάγο των ΗΠΑ κι αντιπροσωπεύει πάνω από 650 ξενοδοχεία, θέρετρα, κατοικίες και μοναδικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε 85 χώρες – ως η νεότερη διαθέσιμη εμπειρία με το σήμα Preferred Hotels & Resorts LVX Collection.
Τα Preferred Hotels & Resorts LVX Collection αντιπροσωπεύουν εξέχοντα ιδιόκτητα συγκροτήματα που παρέχουν την ύψιστη φιλοξενία σε συνδυασμό με προσεγμένη, ενθουσιώδη και αποκλειστική προσωπική εξυπηρέτηση. Τα κοσμοπολίτικα και μαγευτικά αυτά ξενοδοχεία βρίσκονται σε ζωντανά αστικά κέντρα ή προοοριμούς απόδρασης και προσφέρουν στους φιλοξενούμενους πολύτιμη έμπνευση και αξέχαστες εμπειρίες μέσω των εξαιρετικών υπηρεσιών γαστρονομίας, ψυχαγωγίας και ευεξίας.
Tο Myconian Villa Collection είναι ένα εκπληκτικό πολυτελές θέρετρο με βίλες στη Μύκονο για απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητούν μια ονειρεμένη απόδραση με διακριτική πολυτέλεια και αποκλειστικές εξατομικευμένες υπηρεσίες και παροχές.
Είτε επιθυμείτε μια ρομαντική απόδραση, είτε μια ειδυλλιακή βίλα για διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους σας, προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για τις κορυφαίες αναμνήσεις ολόκληρου του έτους.
Ολες οι βίλλες διαθέτουν άνετους και λειτουργικούς εσωτερικούς χώρους, εξαιρετικές παροχές, επικούρεια εστιατόρια μαζί με προσωπικούς σεφ και ένα παγκόσμιας κλάσης spa και κέντρο θαλασσοθεραπείας.
Με πανοραμική θέα στο Αιγαίο, ελάχιστα μόλις μέτρα από την ξακουστή παραλία της Ελιάς – όπου ιδιωτικές ξαπλώστρες και ομπρέλλες περιμένουν τους επισκέπτες τους – προσφέρουν μια μαγευτική πισίνα με κατάστρωμα καθώς και ξεχωριστές βίλλες με ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης.
Το Myconian Collection αποτελεί μια εξαιρετική συλλογή από εννέα οικογενειακά πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα και βίλες στις πλέον προνομιούχες τοποθεσίες του κοσμοπολίτικου νησιού της Μυκόνου με gourmet εστιατόρια, υπερσύγχρονα spa και κέντρα θαλασσοθεραπείας, εγκαταστάσεις συνεδρίων και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για διεξαγωγή αξέχαστων γαμήλιων τελετών.
Για περισσότερες πληροφορίες περί του Myconian Collection Hotels & Resorts, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.myconiancollection.gr