Η Microsoft Ελλάς σας προσκαλεί στην εκδήλωση “BusinessZone: TheEvolutionofInsurance” που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 27 Μαρτίου, στο Συνεδριακό χώρο

“The Stage” στο κτήριο της Microsoft Ελλάς, ώρες 09.30 -16.00.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή εδώ.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ η εξυπηρέτηση πελατών, η ταχύτητα, η ευελιξία, η απλοποίηση διαδικασιών και η πρόσβαση από πολλαπλά κανάλια αποτελούν επιτακτική ανάγκη των επιχειρήσεων του κλάδου ιδιωτικής ασφάλισης ανεξαρτήτως μεγέθους, με την τεχνολογία να αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στο δρόμο της επιτυχίας. Σε αυτή την κατεύθυνση, στόχος της εκδήλωσης είναι να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση για τις τάσεις και τα εργαλεία που θα καταστήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου πιο αποτελεσματικές.

Παρουσιάσεις θεσμικών εκπροσώπων, opinion leaders, συμβούλων και τα πιο ενδιαφέροντα case studies συνθέτουν ένα πλούσιο περιεχόμενο που θα προσφέρει ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε στο δρόμο για την ανάπτυξη, την αποτελεσματικότητα πωλήσεων και την εξοικονόμηση πόρων.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το περιοδικό Netweek και το Sofokleousin.gr, ενώ σύμβουλος τεχνολογίας η εταιρία SafeCape Technology Solutions.