Αποκτήστε εξαιρετικό όγκο και υπέροχες βλεφαρίδες, με υγιή εμφάνιση, με τη νέα Max Factor Volume Infusion Mascara. Χαρίζοντας όγκο, μήκος και δύναμη η Volume Infusion είναι μια μάσκαρα 2 σε 1 που περιποιείται τις βλεφαρίδες και τις βοηθά να φτάσουν στο μέγιστο δυνατό μήκος.

 

Η σύνθεση της Volume Infusion Μascara, περιέχει κερατίνη και βιοτίνη ενώ το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι με τις απαλές ίνες, εξασφαλίζει τον μέγιστο όγκο για ένα σαγηνευτικά έντονο βλέμμα!

 

H Max Factor δημιουργήθηκε περισσότερα από 100 χρόνια πριν, με σκοπό να αναδείξει τη φυσική ομορφιά των γυναικών. Προσφέροντας τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα εργαλεία που επιθυμούν για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, η Max Factor πιστεύει ότι τώρα είναι η στιγμή να εξερευνήσουμε την επόμενη εποχή της ομορφιάς.

 

 

Η νέα Volume Infusion Mascara και η ολοκληρωμένη σειρά για τα μάτια, αποτελούν προϊόντα υψηλής απόδοσης που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν βλεφαρίδες με υγιή όψη καθώς και ανορθωμένη, ενισχυμένη εμφάνιση στην περιοχή ματιών.

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της COTY αναφέρει: «Η Max Factor κατανοεί ότι οι γυναίκες επιθυμούν πυκνές βλεφαρίδες με υγιή εμφάνιση. Γνωρίζουμε επίσης ότι, αναζητούν προϊόντα που είναι απαλά και βολικά, ενώ παράλληλα τις βοηθούν να διαχειριστούν οποιαδήποτε ανησυχία τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Max Factor δημιούργησε και σχεδίασε μια συλλογή από νέα προϊόντα ματιών για να βοηθήσει την κάθε γυναίκα να ενισχύσει και να τελειοποιήσει το βλέμμα της. Η Volume Infusion προσφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα χαρίζοντας ένταση και παράλληλα φροντίδα. Με εκχυλίσματα κερατίνης και βιοτίνης, εφαρμόζεται με το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι, με τις απαλές ίνες, χαρίζοντας όγκο, προσφέροντας απαλή εφαρμογή και ταυτόχρονα συμβάλλοντας στη δημιουργία ορατά πιο δυνατών βλεφαρίδων με εντυπωσιακό μήκος».

Λίγα λόγια για την Coty Inc

Η Coty αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ομορφιάς στον κόσμο με έσοδα περίπου $9 δισεκατομμύρια. Στόχος της εταιρείας είναι η αποθέωση και η απελευθέρωση της διαφορετικότητας της ομορφιάς. Η ισχυρή επιχειρηματική της κληρονομιά έχει δημιουργήσει ένα εμβληματικό portfolio το οποίο περιλαμβάνει κορυφαία brands ομορφιάς. Η Coty κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στον τομέα των αρωμάτων, τη δεύτερη θέση παγκοσμίως στα προϊόντα κομμωτηρίου και την τρίτη θέση στα καλλυντικά προϊόντα βαφής μαλλιών.
Η Coty διαθέτει τρία τμήματα: – το τμήμα Coty Consumer Beauty το οποίο περιλαμβάνει προϊόντα Color Cosmetics, βαφής μαλλιών λιανικής και styling, περιποίησης σώματος και αρώματα ευρείας, έχοντας στο portfolio της brands όπως Max Factor, Bourjois και Rimmel, Koleston, WellaFlex και New Wave – το τμήμα Coty Luxury που επικεντρώνεται σε αρώματα επιλεκτικής και προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας με brands όπως Calvin Klein, Marc Jacobs, Hugo Boss, Gucci και philosophy και – το τμήμα Coty Professional Beauty το οποίο επικεντρώνεται σε προϊόντα κομμωτηρίου και επαγγελματικά προϊόντα με brands όπως Wella Professionals, Sebastian Professional, OPI και ghd. Η Coty έχει πάνω από 20.000 συνεργάτες παγκοσμίως και τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 150 χώρες. Η Coty και τα brands της δεσμεύονται απέναντι στην κοινωνία και προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Coty Inc. επισκεφθείτε το: www.coty.com