Η MasterCard συνεχίζει να προσφέρει μοναδικά προνόμια στους χρήστες καρτών της, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον όμιλο Panas Group Sophisticated Hospitality για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανανέωση της συνεργασίας είναι το επιστέγασμα μιας πολυετούς προσφοράς προς τους κατόχους Premium καρτών (Gold MasterCard, Platinum MasterCard και World MasterCard) από τη MasterCard και το μοναδικό Members Club της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, φέτος, για πρώτη φορά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το MasterCard cocktail στη προνομιακή τιμή των 8 ευρώ, με τη μόνη προϋπόθεση να πραγματοποιήσουν την πληρωμή με κάρτα MasterCard. Οι ξεχωριστές βραδιές MasterCard@ Salon de Bricolage έχουν ήδη ξεκινήσει, χαρίζοντας στιγμές απόλαυσης και ανεκτίμητης αξίας στους επισκέπτες που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τις Premium κάρτες της MasterCard.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ανανέωση της συνεργασία μας με τον όμιλο Panas Group Sophisticated Hospitality, καθώς αυτή υπηρετεί τον πάγιο στόχο μας να προσφέρουμε στους κατόχους MasterCard μοναδικές απολαύσεις και αποκλειστικά προνόμια. Μέσω αυτής της συνεργασίας εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας περισσότερες στιγμές ανεκτίμητης αξίας».

Eκ των ιδιοκτητών του Salon de Bricolage, ο κ. Χρύσανθος Πανάς δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την ανανέωση της συνεργασίας που αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμάς, αφού αποδεικνύει ότι ο Όμιλός μας συνεχίζει να διατηρεί τις υψηλές προδιαγραφές υπηρεσιών του με στόχο την ποιότητα της ψυχαγωγίας των πελατών, κάτι που αποτελεί για εμάς, όπως και για τη MasterCard, κομμάτι της φιλοσοφίας και της επιτυχίας μας».

Σχετικά με τη MasterCard

Η MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες πληρωμών και τεχνολογίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του πιο γρήγορου δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών παγκοσμίως, μέσω του οποίου συνδέει καταναλωτές, εμπόρους, τράπεζες, κυβερνητικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές. Τα προϊόντα και οι λύσεις της MasterCard κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές – όπως τα ψώνια, τα ταξίδια, τη διαχείριση μιας επιχείρησης και των οικονομικών της – πιο εύκολες, πιο ασφαλείς και πιο αποδοτικές για όλους. Παρακολουθήστε τα νέα μας στο Twitter @mastercardnews, ακολουθήστε μας στο Facebook facebook.com/MasterCardGreece, συζητήστε μαζί μας μέσα από το Cashless Conversations Blog και εγγραφείτε για τα τελευταία νέα μας στο Engagement Bureau.