Ερωτεύτηκες; Κέρδισες! Η weber® μας δείχνει τα βήματα για να τον / την “ψήσεις” κι εσείς μπορείτε να ακολουθήσετε στο νέο της online διαγωνισμό από την επίσημη σελίδα της στο facebook (https://www.facebook.com/pages/Weber-Grill-Hellas) με τίτλο GRRRRRIL ME! Love At First Grill.

Καλοψημένη, medium rare ή ζουμερή; Κάντε το τεστ της weber®, δείτε πόσο «ψημένο» είναι το έτερο σας ήμισυ για τη σχέση σας και μπείτε στην κλήρωση για 1 ψησταριά κάρβουνου weber® O/T Original 47 cm – Black, 2 ποδιές weber® και 2 weber® Burger Press, για ανεπανάληπτα ψησίματα.

Ο διαγωνισμός ισχύει έως τις 20 Απριλίου και οι εν δυνάμει ψήστες μπορούν να λάβουν μέρος με τους κάτωθι τρόπους:

LOVE AT THE FIRST GRILL for PC users (desktop/laptop): https://www.facebook.com/pages/Weber-Grill-Hellas/131047143667474?sk=app_697602220348660 

LOVE AT THE FIRST GRILL for mobile users (phone/tablet):

https://apps.facebook.com/weberquiz

Σχετικά με την Weber

Το 1952 η εξέλιξη των μπάρμπεκιου έκανε ένα απότομο άλμα, όταν εμφανίστηκε στο προσκήνιο ένας πεισματάρης Αμερικανός, ονόματι George Stephen. Ο Stephen χρησιμοποίησε το ταλέντο του στον επιχειρηματικό σχεδιασμό και επινόησε έναν τρόπο να ελέγχει το μαγείρεμα και συγχρόνως να προστατεύει το φαγητό από τα στοιχεία της φύσης. Η επαναστατική του ιδέα , να βάλει ένα καπάκι στην ψησταριά εξωτερικού χώρου, γέννησε την αρχική χύτρα μπάρμπεικιου. Αυτή η μορφή ψησίματος παρείχε ένα ελεγχόμενο σύστημα για το σεφ υπαίθριου χώρου. Αν και ο αρχικός του στόχος δεν ήταν η πολλαπλή χρησιμότητα στο μαγείρεμα, η εφεύρεση του Stephen έδινε τη δυνατότητα για αργό μαγείρεμα ή για γρήγορο ψήσιμο. Ήταν τόσο επιτυχημένη η εφεύρεσή του, που έστησε ένα εργαστήριο κατασκευής χυτρών μπάρμπεκιου για κάρβουνα. Σήμερα η WeberStephen είναι η αξιολογότερη κατασκευάστρια εταιρία της Αμερικής ψησταριών αερίου και κάρβουνου. Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση, που βρίσκεται μόλις έξω από το Σικάγο, λειτουργεί και διευθύνεται από τα δώδεκα παιδιά της Marge και του George Stephen.