Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, ένα ακόμη συναρπαστικό LIVE STAGE στο ATHENS METRO MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων!

Η μοναδική Ελένη Φουρέιρα καταλαμβάνει τη σκηνή του LIVE STAGE στις 20.00 ενώ από τις 18:00 ο 95,2 Athens Dee Jay με το Mιχάλη Τσαουσόπουλο θα εκπέμπει live (μαζί τους ο ΑΤΗΑΝ), με όλες τις αγαπημένες σας μουσικές επιτυχίας! *Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Πάρτε μέρος και εσείς στη διασκέδαση, τη βόλτα, το shopping…για κάθε στιγμή, αφού πριν το LIVE STAGE το ATHENS METRO MALL σας περιμένει με συναρπαστικές εκπτώσεις στις αγαπημένες σας συλλογές έως και -70%. Γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα 95 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού και να πραγματοποιήστε τις πιο έξυπνες αγορές!

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

Το ΑΤHENS METRO MALL, με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό των καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόση μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ΑΤHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, 2 παιδότοπους, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.