Η L’Erbolario επεκτείνει τη σειρά προσώπου και σώματος Αcido Ialuronico, και παρουσιάζει τη νέα σειρά για τα μαλλιά Αcido Ialuronico Luce & Volume, με τρία προϊόντα. Τώρα πια κάθε γυναίκα έχει έναν αποτελεσματικό σύμμαχο για μοναδικό όγκο και φωτεινότητα : το θαυματουργό Υαλουρονικό Οξύ!

Χάρη στα τρία διαφορετικά μοριακά του βάρη, έχει πολλαπλή δράση:

• «Τυλίγει» την τρίχα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ, ώστε να εμποδίσει την εξάτμιση του νερού.

• Εισχωρεί στην δομή της ρυθμίζοντας το ποσοστό υγρασίας

• Ενυδατώνει και αναδομεί τα μαλλιά

Τα προϊόντα της σειράς Αcido Ialuronico Luce & Volume , περιέχουν επίσης φυτική κερατίνη και έλαιο και απόσταγμα πολτού καρύδας. Η φυτική κερατίνη αποτελείται από τα ίδια δομικά αμινοξέα που υπάρχουν στα μαλλιά, δυναμώνει την τρίχα και της χαρίζει ελαστικότητα, ενώ το έλαιο και το απόσταγμα πολτού καρύδας, την τρέφει και την αναπλάθει.

Ανακαλύψτε τα τρία νέα προϊόντα της σειράς Αcido Ialuronico Luce & Volume

Αcido Ialuronico Luce & Volume Shampoo Effetto Filler

Σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών Με Υαλουρονικό Οξύ, φυτική κερατίνη και καρύδα. Εξαιρετική θεραπεία ομορφιάς που ενυδατώνει και περιποιείται τα μαλλιά, επαναφέροντας τον όγκο και την ελαστικότητά τους από το πρώτο λούσιμο!

Αcido Ialuronico Luce & Volume Crema Balsamo Effetto Filler

Μαλακτική Κρέμα για όγκο για όλους τους τύπους μαλλιών Με Υαλουρονικό Οξύ, φυτική κερατίνη και καρύδα Μαλακτική κρέμα με ευχάριστα κρεμώδη υφή.

Αcido Ialuronico Luce & Volume Spray Bifasico MilleVirtù

Αγωγή πολλαπλών χρήσεων για όλους τους τύπους μαλλιών Με Υαλουρονικό Οξύ, φυτική κερατίνη και έλαιο καρύδας Διφασικό σπρέι με πολλαπλά οφέλη και χρήσεις. Σε κάθε εφαρμογή, τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τον όγκο, τη λάμψη και την απαλότητά τους.

www.erbolario.gr