Η COCO-MAT και ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλούν όλους, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 σε μία εκδήλωση εθελοντικού χαρακτήρα, με σκοπό το μάζεμα της ελιάς στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου. Οι άνθρωποι της COCO-MAT με την πολύτιμη βοήθεια της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου και του τμήματος Συντήρησης Πρασίνου & Κηποτεχνίας του Δ. Κηφισιάς, θα συμμετέχουν στην συγκομιδή των καρπών της ελιάς και στο κλάδεμα των δέντρων.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι να προσφερθεί το λάδι που θα προκύψει, σε συνανθρώπους της περιοχής που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία και την εκκλησία του Δήμου.

Η φύση μας προσφέρει αβίαστα και απλόχερα, οξυγόνο, τροφή, αναζωογόνηση και η ανταμοιβή για τον κόπο μας, το αγνό, παρθένο λάδι. Μας περιμένουν περίπου 50 ελιές, με αρκετούς καρπούς για μάζεμα!

Έτσι, αυτή την Κυριακή μπορούμε να κάνουμε κάτι πιο εναλλακτικό, το οποίο δεν είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, και να ζήσουμε όλοι μαζί την εμπειρία αυτή,  συνεισφέροντας και κοινωνικά.

Δημότες και μη μπορούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου από τις 09:00, στον κοινόχρηστο χώρο στην οδό Ανθέων (Τρίγωνο Φραγκοπούλου), με την παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς.

Είναι μία ευκαιρία να πάρουμε τα παιδιά μας, να ζήσουν αυτή την εμπειρία, να απολαύσουμε την φύση μαζί τους και να γιορτάσουμε την συγκομιδή με τον παραδοσιακό τρόπο, γευματίζοντας κάτω από τις ελιές, με ότι έχουμε μαζί μας.

Τα οφέλη της ιδέας αυτής πολλά, αφού θα μαζευτούν οι καρποί και δεν θα πάει χαμένο το λάδι τους, η περιποίηση των δέντρων θα βοηθήσει στο να παραχθούν καρποί και του χρόνου, καθαρίζοντας τον χώρο θα ανανεωθεί η δημόσια εικόνα της περιοχής και τέλος θα σταλεί το μήνυμα για τη σημασία της κοινής προσπάθειας, του εθελοντισμού και της προσφοράς.
Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε e-mail στο sillogi-elaiokarpou@coco-mat.com ή να καλέσετε στα τηλέφωνα:

Γραφείο Τύπου Κηφισιάς
2132007254
Marketing COCO-MAT
210 6251971 (εσωτερικό 321)

www.coco-mat.com και www.kifissia.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here