Με αφορμή τον εορτασμό της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την οίκο ηχοσυστημάτων της Bose, η Nissan λανσάρει την πρώτη ειδική έκδοση της πέμπτης γενιάς Micra. Η παραγωγή θα περιοριστεί σε μόλις 2.500 αυτοκίνητα σε ολόκληρη την Ευρώπη, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο αποκλειστικός χαρακτήρας της έκδοσης. Το «κλειδί» που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών είναι το ηχοσύστημα Bose Personal audio που προσφέρει εντυπωσιακή εμπειρία ήχου, ενώ θα διαθέτει και δύο πρωτοποριακά ηχεία BOSE UltraNearfield που είναι ενσωματωμένα στο προσκέφαλο του καθίσματος του οδηγού.
Ο ήχος μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του οδηγού, λειτουργία που θα είναι προσβάσιμη μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας NissanConnect του αυτοκινήτου. Η εξωτερική εξατομίκευση περιλαμβάνει πορτοκαλί διακοσμητικά που είναι τοποθετημένα στον εμπρόσθιο και οπίσθιο προφυλακτήρα, πλαϊνά ένθετα, καλύμματα καθρεπτών και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Το μοντέλο ξεχωρίζει λόγω της σήμανση Bose Personal στις κολόνες του Micra.
Το Nissan Micra Bose Personal Edition θα διατίθεται είτε με τον 0.9 λίτρων turbo βενζινοκινητήρα των 90 ίππων είτε με τoν 1.5 λίτρων turbo diesel που αποδίδει επίσης 90 ίππους.