Η Silvian Heach ήταν το leading brand της χειμερινής Εβδομάδας Μόδας του Άμστερνταμ. Η ολλανδική πόλη, νευραλγικό κέντρο του Ευρωπαϊκού design, αποτίνει φόρο τιμής στην ιταλική δημιουργικότητα αναδεικνύοντάς τη στις πασαρέλες της κύριας εκδήλωσης, που αφιερώνεται στη διεθνή μόδα.

Στους εξαιρετικής δημιουργικότητας χώρους του μουσείου Museumplein, η Silvian Heach «περπάτησε» το Fall Winter 2018, μια συλλογή που έχει κερδίσει καταναλωτές και θαυμαστές σε όλον τον κόσμο και επέτρεψε στο brand να αναδειχθεί σε ένα high level setting όπως αυτό της Ολλανδικής διασκέδασης.

Μια συλλογή με διπλή ψυχή: Bad Girls και Country Girls.

Το στυλ των Bad Girls συνδυάζει τη ραπτική ψυχή της μάρκας με την αθλητική αναζήτηση, με χρώματα που κυμαίνονται από μαύρο σε λευκό με κόκκινες και γκρίζες παρεμβολές. Το key print είναι η τίγρης, ένα από τα best sellers της σεζόν.

Amsterdam Fashion Week SS19

Το Country Girls στυλ είναι σε western mood, σε χρώματα καφέ, μπεζ, κρεμ και μπορντό. Κομψό, γεμάτο λεπτομέρειες και Silvian Heach στυλ, με τον εκρηκτικό πλούτο των outerwear με τα στρατιωτικά παλτό να ξεχωρίζουν.

Amsterdam Fashion Week SS19

Η συλλογή Silvian Heach Fall Winter 18 πωλείται στα Silvian Heach flagship stores και στα καλύτερα πολυκαταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Silvian Heach

Η Silvian Heach γεννήθηκε το 2002 στην Ιταλία από τον Όμιλο Arav Fashion. Το brand επεκτάθηκε γρήγορα τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό και σήμερα έχει παρουσία σε 40 χώρες. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται γοητευτικές και δυναμικές! Η γυναίκα Silvian Heach αγαπά το καλό γούστο και τα ποιοτικά προϊόντα συνδυασμένα με το πάθος για την προσοχή στην λεπτομέρεια. Επίσημος διανομέας των συλλογών ρουχισμού στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Esse Due Α.Ε.

Esse Due

Η Esse Due είναι το αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας των αδερφών Σουρδή και του Άρη Σωτηρόπουλου στον τομέα της μόδας. Σκοπός της σύμπραξης είναι η δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής εταιρείας που θα παρουσιάζει κάθε σεζόν μια γκάμα προϊόντων εναρμονισμένων στο πνεύμα και τις τάσεις που επιβάλλει η μόδα της κάθε εποχής. Αντικείμενο αυτής είναι η εισαγωγή και διανομή ειδών ρουχισμού, υπόδησης και αξεσουάρ σε Ελλάδα και Κύπρο, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ δίκτυο σημείων λιανικής πώλησης. “Μας εμπνέουν οι ανάγκες των πελατών μας και επικεντρωνόμαστε στην εξυπηρέτηση των πιο επίκαιρων τάσεων της μόδας.”