Η Fischer διακρίθηκε στα φετινά Ermis Awards, τον πιο αναγνωρισμένο θεσμό βράβευσης στο χώρο της επικοινωνίας, για το ατμοσφαιρικό τηλεοπτικό σποτ It’s About Taste”που επιμελήθηκε o βραβευμένος στις Κάνες, σκηνοθέτης Ali Ali σε συνεργασία με τη “Soho Square” και την εταιρία παραγωγής “Foss Productions”.

Η μπίρα Fischer ξεχώρισε για τη δημιουργικότητά της, προβάλλοντας μέσα από το επιτυχημένο τηλεοπτικό σποτ τον αυθεντικό χαρακτήρα της, καταλήγοντας στη μοναδική γεύση της… It’s About Taste”! Τρεις χρυσές διακρίσεις, που επισφραγίζουν την εκλεπτυσμένη αισθητική της μπίρας για ακόμη μία φορά. Αναλυτικά, το τηλεοπτικό Its About Tasteβραβεύτηκε με Gold Ermis στις ενότητες AD «Αλκοολούχα και Μη Αλκοολούχα Ποτά» και Production στις κατηγορίες «Παραγωγή Μουσικής/Ήχου» και «Παραγωγή Διαφημιστικών Ταινιών».

Ο σκηνοθέτης συνέθεσε με απόλυτη δεξιοτεχνία, ένα ατμοσφαιρικό μονοπλάνο εμπνευσμένο από τη μοναδική γεύση και την υψηλή αισθητική της Fischer. Ένας πίνακας με φόντο την Αλσατία, μία μουσική μπάντα που παίζει live το Bensonhurst Blues, μία ελκυστική γυναικεία παρουσία που κάνει την εμφάνισή της… Και η λήψη συνεχίζεται, επικεντρωμένη στο ιδιαίτερο λογότυπο της Fischer και το καμπυλωτό μπουκάλι της, για να απογειωθεί με τον ήρωα και την εμπειρία των αισθήσεων που του αφήνει η επίγευσή της.

Δυναμώστε την ένταση κι απολαύστε το για ακόμη μία φορά:

Fischer, It’s About Taste

#FischerBeer #ItsAboutTaste

Δ Τ Fischer_Ermis Awards.docx