Μαλλιά που φριζάρουν, μαλλιά ξηρά, είναι το σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζεις όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου, σωστά! Όχι πιά! Η Bellissima παρουσιάζει το νέο, επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών My Pro Ceramic, που προστατεύει και ενυδατώνει τα μαλλιά καθώς τα στεγνώνει χάρη στην ειδική κεραμική τεχνολογία.

Το σεσουάρ My Pro Ceramic ανήκει στη νέα σειρά MY PRO, της Bellissima, διαθέτει σχεδιασμό με επαγγελματικές τεχνολογίες και επιπλέον έχει επιλεγεί από την Belén Rodriguez για το άψογο styling που προσφέρει, σαν να έχετε βγει μόλις από το κομμωτήριο!
Βασικό ατού του My Pro Ceramic, η κεραμική τεχνολογία που διαθέτει: Κατά τη θέρμανση της κεραμικής επιφάνειας, εκπέμπεται φυσικά, απαλή υπέρυθρη θερμότητα που σέβεται, προστατεύει και ενυδατώνει τα μαλλιά κατά το στέγνωμα.

Η MY PRO της Bellissima Italia είναι η νέα ολοκληρωμένη σειρά συσκευών styling μαλλιών που ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε γυναίκας:
• ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ, προσωποποιημένα αποτελέσματα κατάλληλα για κάθε τύπο και στυλ μαλλιών
• ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ, τεχνολογίες και εργαλεία εμπνευσμένα από τον επαγγελματικό κόσμιο στη διάθεση όλων των γυναικών εκτός κομμωτηρίου
• ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ, προστατεύει και περιποιείται καθημερινά τα μαλλιά

Η σειρά αποτελείται από τα:
o MY PRO STEAM, το επαγγελματικό σίδερο ατμού για τέλεια ίσα, λαμπερά μαλλιά
o MY PRO CERAMIC, το επαγγελματικό πιστολάκι
o MY PRO BEACH WAVES, το αγαπημένο styler σε νέα εκδοχή για τέλεια, κυματιστά μαλλιά

#youarebellissima
https://www.facebook.com/BellissimaImetecGreece/
https://www.instagram.com/bellissima_gr/