Παίξτε την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία στα δάχτυλα με τον κομψό HP Pavilion All-in-One που εξοικονομεί χώρο. Η οθόνη Full HD και ο ήχος DTS Sound+ χαρίζουν εμπειρία για όλες τις αισθήσεις ενώ χάρη στην εύκολη ρύθμιση και την εντυπωσιακή χωρητική οθόνη αφής 10 σημείων, κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.Ισχύς και απόδοση για κορυφαία ψυχαγωγία, παιχνίδια και παράλληλη εκτέλεση πολλών εργασιών.

Windows 8 ή άλλα διαθέσιμα λειτουργικά συστήματα

 

Εκπληκτική οθόνη IPS.

Δείτε φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια με εντυπωσιακή καθαρότητα από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία στην οθόνη 23 ιντσών με γυάλινη επιφάνεια από άκρη σε άκρη και τεχνολογία IPS.

Χωρητική οθόνη αφής 10 σημείων.

Μπείτε στον ψηφιακό κόσμο σας με ένα απλό πάτημα ή πέρασμα στην οθόνη, χάρη στην ευκολία της χωρητικής οθόνης αφής 10 σημείων που είναι βελτιστοποιημένη για τα Windows 8.1.1

Έτοιμος για ψυχαγωγία.

Διασκεδάστε με εικόνα Full HD2 και ήχο DTS Sound+ και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του HP Connected για να ξέρετε τι συμβαίνει στον ψηφιακό κόσμο σας.

HP Connected Music.

Αποκτήστε πρόσβαση σε ποικιλία πηγών μουσικής από μία τοποθεσία με το HP Connected Music. Ακούστε ραδιοφωνικούς σταθμούς και εκπομπές από όλο τον κόσμο με το TuneIn Radio και ενσωματώστε εύκολα τη μουσική βιβλιοθήκη και τις υπηρεσίες μουσικής σας σε μία, μοναδική εφαρμογή.
HP site: http://www8.hp.com/gr/el/products/desktops/product-detail.html?oid=7647964