Η Seez Travel αποτελεί μια εταιρεία με γραφεία στην Ελλάδα και στο Λονδίνο που εστιάζει στο σχεδιασμό πολυτελών ταξιδιών (luxury travel design), σε όλο τον κόσμο. Η προσέγγισή της δεν αφορά στο σχεδιασμό ενός απλού ταξιδιού αλλά στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών ζωής.

Στο πλαίσιο διαρκούς ανάπτυξης η Seez Travel επενδύει και εστιάζει στην ανάπτυξη της τεχνολογίας που διέπει το σχεδιασμό ταξιδιωτικών εμπειριών με στόχο να βελτιώσει τόσο τις υπηρεσίες της αλλά και την εμπειρία που βιώνει ο πελάτης σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μαζί της. Η σύγχρονη αγορά των ταξιδιωτικών πρακτορείων εστιάζει σε μία από τις δύο παρακάτω προσεγγίσεις. Στη μαζική προσέγγιση του κοινού μέσω της τεχνολογίας (web bookings και applications) η οποία είναι απρόσωπη και σε πολλά επίπεδα παρεμβατική στέλνοντας πληθόρα ενημερωτικών τα οποία δεν είναι customized στις προτιμήσεις του παραλήπτη. Εναλλακτικά η προσεγγιση γίνεται στοχευμένα με προσωπική επαφή η οποία έχει μειωμένο reach αλλά και συνήθως παραλείπει τη χρήση της τεχνολογίας και των νέων εφαρμογών της. Η Seez Travel αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα και των δύο προσεγγίσεων, λειτουργεί συνδυάζοντας τόσο τον ειδικό και προσωπικό σχεδιασμό ξεχωριστά για τον κάθε πελάτη (custom travel design) με τα δεδομένα και τις τάσεις που επιβάλλει η τεχνολογία στη σύγχρονη πραγματικότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγο επένδυση της εταιρίας στο κομμάτι της τεχνολογίας θα αγγίξει τις €100.000 το 2014 και 2015.

Η Seez Travel δημιουργήθηκε στο Λονδίνο πριν από 4 χρόνια από την Άννια Σπηλιοπούλου Ηλιάδη και τον Alain Levy. Μέσα από την πορεία τους στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της show bizγνώρισαν καλά τις ανάγκες που υπάρχουν στο κομμάτι του σχεδιασμού ταξιδίων. Ο Alain Levy έχει διατελέσει πρόεδρος και CEO της μοναδικής ευρωπαϊκής κινηματογραφικής εταιρίας παραγωγής με παγκόσμια εμβέλεια Polygram και αργότερα της EMI παγκοσμίως και η Άννια Σπηλιοπούλου-Ηλιάδη ηγείτο του τμήματος Marketing Strategy & Operationsστην ΕΜΙ. Εστιάζοντας στο ότι «η λεπτομέρια μετράει» δημιούργησαν την Seez Travel η οποία σήμερα διαθέτει σημαντικές συνεργασίες παγκοσμίως πιστοποιώντας το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Ενδεικτικά η Seez Travel αποτελεί ιδρυτικό και διοικητικό μέλος του Traveller Made και είναι η μία Traveller Made Destination Management Company για την Ελλάδα, preferred partner των Four Seasons, Starwood Luxury Privileges, Pure Life Experiences, Oetker Collection Masterpiece Hotels, Peninsula Hotels, Raffles Hotels & Resorts, Fairmont, Shangri-La Hotels & Resorts.

Σύμφωνα με το World Travel & Tourism Council η αγορά του τουρισμού αποτελεί μία από τις σημαντικότερες σημειώνοντας σε παγκόσμιο επίπεδο το 2013 περισσότερα από $6,9 δις (ΑΕΠ) ενώ για το 2014 εκτιμάται αύξηση της τάξης του 4,3% δηλώνοντας τη συνεχή ανάπτυξη του κλάδου, τις ανάγκες που δημιουργούνται αλλά και την ανταγωνιστικότητα που επιβάλλεται κάθε εταιρία να επιδυκνύει μέσα από τις παροχές της.

Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο τη διαρκή εξέλιξη η Seezδιαθέτει και διαρκώς εμπλουτίζει το παγκόσμιο δίκτυο επαφών και συνεργατών της σε ολόκληρο τον κόσμο που ξεπερνούν σε αριθμό τους 2.000 από τα καλύτερα ξενοδοχεία, θέρετρα, βίλλες και γιοτ, παρέχοντας πρόσβαση σε ανθρώπους και μέρη με σκοπό να βιώσουν εμπειρίες με έναν μοναδικό τρόπο.

Seez Travel: seize your time in between γιατί αυτός είναι ο χρόνος που αποσπούμε από την καθημερινότητά για να ταξιδέψουμε και να βιώσουμε νέες εμπειρίες.