Η βραβευμένη με 2 Όσκαρ ταινία της Disney, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» αναβιώνει στον ΟΤΕ ΤV με τη νέα σειρά Η Φρουρά των Λιονταριών στο κανάλι Disney Junior, που συνεχίζει την ιστορία της θρυλικής ταινίας του 1994.

Η σειρά Η Φρουρά των Λιονταριών αφηγείται την ιστορία του Κάϊον, γιου του Σίμπα και της Νάλα, ο οποίος γίνεται αρχηγός της Φρουράς των Λιονταριών, μίας ομάδας ζώων με στόχο την προστασία του Βασιλείου. Η σειρά κάνει πρεμιέρα με το διπλό επεισόδιο «Η Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή», το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 10 το πρωί στο Disney Junior και από την Δευτέρα 18 Απριλίου θα συνεχιστεί με εβδομαδιαία επεισόδια την ίδια ώρα. Το τραγούδι των τίτλων της σειράς ερμηνεύει ο Διονύσης Σχοινάς.

O OTE TV γιορτάζει τη μεγάλη αυτή επιστροφή και προσφέρει μέσω διαγωνισμού 120 τριπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα δουν πρώτοι, σε μία αποκλειστική προβολή στο Village Cinemas στο Μαρούσι, το πρώτο διπλό επεισόδιο της σειράς, το Σάββατο 19 Μαρτίου.


Μαζί με την προβολή της παιδικής σειράς, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν παιχνίδια με τον μικρό Κάϊον, τον γιο του Σίμπα, και τα άλλα ζώα που πρωταγωνιστούν στην Φρουρά των Λιονταριών, να μεταμορφωθούν με face painting σε λιονταράκια, να φωτογραφηθούν μπροστά στον Περήφανο Βράχο, κ.ά.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό για τις 120 προσκλήσεις, μέσω του newsletter1 του OTE TV, αλλά και στην σελίδα του ΟΤΕ TV στο facebook, έως τις 14 Μαρτίου.
Στο παιδικό πρόγραμμα του OTE TV οι μικροί τηλεθεατές απολαμβάνουν και τα τρία κανάλια της Disney, Disney Channel, Disney Junior και Disney XD.