Η LG ανανεώνει τη χορηγία τόσο της επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου όσο και των ακαδημιών

H LG Electronics Hellas και η ΠAE ΑΕΚ διοργάνωσαν την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 κοινή συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσουν την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας τους και την ανάδειξη της εταιρείας ως «Επίσημος Υποστηρικτής» της ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, με την παρουσία του κ. Mηνά Λυσάνδρου, Α’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ και Διευθύνοντος Συμβούλου, του κ. Μαρίνου Ουζουνίδη, προπονητή της ομάδας και του κ. Άρη Κουτελού, Διευθύνοντος Συμβούλου της LG Electronics.

από αριστερά προς τα δεξιά: ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Ανδρέας Δημάτος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics, κ. Άρης Κουτελός, ο Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Mηνάς Λυσάνδρου και ο Προπονητής ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο αθλητισμός αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της LG για να μεταφέρει στους καταναλωτές τα μηνύματα και τις αξίες που πρεσβεύει ως εταιρεία. Στο πλαίσιο αυτό, η LG επέλεξε τη χορηγική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΑΕΚ ως ένα από τα βασικά οχήματα επικοινωνίας της στην ελληνική αγορά καθώς είναι μία από τις κορυφαίες και ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Ελλάδας. Τη νέα αγωνιστική σεζόν και σε όλες τις εγχώριες αναμετρήσεις της ομάδας η LG θα προβάλλεται μεταξύ άλλων και στα αγωνιστικά σορτς των αθλητών.

ο Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics, κ. Άρης Κουτελός με τον προπονητή ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μαρίνο Ουζουνίδη.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics κ. Άρης Κουτελός δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς στην LG για τη συνέχεια της συνεργασίας μας με την ΑΕΚ. Προσδοκούμε και στη δεύτερη περίοδο της συνεργασίας μας να έχουμε τα ίδια θετικά αποτελέσματα, καθώς ο αθλητισμός είναι μεγάλο κομμάτι των ενεργειών μας και κοινό σημείο αναφοράς με την ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Για αυτό αναπτύξαμε και το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’ με σκοπό να μεταφέρουμε τα μηνύματα και τις αξίες που πρεσβεύουμε. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε τη χορηγία μας στην ΠΑΕ ΑΕΚ και να την επεκτείνουμε με στόχο τόσο για την ΑΕΚ όσο και για την LG την πρώτη θέση».

ο Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics, κ. Άρης Κουτελός με τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ και Διευθύνων Σύμβουλο της ΑΕΚ, κ. Mηνά Λυσάνδρου.

Επίσης, ο κ. Mηνάς Λυσάνδρου, Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και Διευθύνων Σύμβουλος με εκτελεστικές αρμοδιότητες δήλωσε σχετικά: «Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο, μπορέσαμε να ξεκινήσουμε μια πολύ καλή συνεργασία με την εταιρία LG, να τη διατηρήσουμε, να την ενισχύσουμε, να την αναβαθμίσουμε και να ωφελήσει πολύ την ομάδα μας. Η LG είναι συνδεδεμένη με την εξωτερική εικόνα της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς είναι υποστηρικτής του application, είναι το brand που συνοδεύει το επίσημο κανάλι στο ΥouΤube και φυσικά είναι μέρος της αγωνιστικής μας εμφάνισης καθώς προβάλλεται στο σορτσάκι της ομάδας. Επομένως με την ευκαιρία της παρουσίασης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κουτελό και την LG για την στήριξη και να διαβεβαιώσω ότι η κοινή μας παρουσία θα μας πάει και τους δύο ένα βήμα μπροστά, πιο ενισχυμένη, ελπίζοντας ότι του χρόνου, με την ίδια επιτυχία, θα καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι και θα ανακοινώνουμε ξανά την επέκταση της συνεργασίας μας».

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2017. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr
LG Magazine
www.facebook.com/lghellas
www.LinkedIn.com/lghellas

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
Touchpoint Strategies
Βασιλική Σχίζα
Account Director
e-mail: vassiliki.schiza@touchpointstrategies.gr
τηλ: 210 66 60 857

LG Electronics Hellas
Τζώρτζια Σταυροπούλου
Corporate & Business Units Marketing Manager
e- mail: georgia.stavropoulou@lge.com
τηλ: 210 48 00 500