Εμπνευσμένη από την urban αισθητική, η GOSH COPENHAGEN παρουσιάζει τη νέα σειρά LIQUID MATTE LIPS, μοναδικά προϊόντα χειλιών εμπλουτισμένα με Πικραλίδα, το επαναστατικό άγριο λουλούδι με τα εξαιρετικά θρεπτικά οφέλη.

Η καινοτομία LIPerfection

Τα LIQUID MATTE LIPS προσφέρουν την απόλυτη ματ εμφάνιση σε συνδυασμό με ένα έντονο χρωματικό αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες. Τα οκτώ νέα ματ χρώματα εμπλουτίζονται με το LIPerfection, το οποίο όχι μόνο ενυδατώνει τα χείλη αλλά αυξάνει και τη μικρο-κυκλοφορία. Σε συνδυασμό με το θρεπτικό εκχύλισμα Πικραλίδας με μόνο μία εφαρμογή έχει αποδείξει ότι βελτιώνει τη ροή του αίματος στα τριχοειδή αγγεία, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο όγκος των χειλιών.

Σε αντίθεση με το δέρμα του προσώπου, το δέρμα στα χείλη είναι πιο λεπτό, δεν δημιουργεί εφίδρωση ή δεν έχει σμηγματοδόνους αδένες, ενώ διαθέτει μειωμένη λειτουργία φραγμών και καθόλου προστατευτική υδρόφιλη μεμβράνη. Ώς αποτέλεσμα, το δέρμα των χειλιών αφυδατώνεται ταχύτερα ενώ χάνει όγκο και ελαστικότητα.

Το LIPerfection (συστατικό με πιστοποίηση ecocert / σήμα οργανικών προϊόντων/συστατικών) βασίζεται σε Φύτρες Σιναπιού, το οποίο αμέσως γεμίζει και ενυδατώνει τα χείλη, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις λεπτές γραμμές προσφέροντας μια πληρέστερη και σταθερότερη εμφάνιση.

Το εκχύλισμα Πικραλίδας

Τα LIQUID MATTE LIPS είναι εμπλουτισμένα με ένα εκχύλισμα που προέρχεται από τα φύλλα Πικραλίδας. Η Πικραλίδα είναι πλούσια σε καροτενοειδή, βιταμίνες και μέταλλα, φλαβονοειδή και στερόλες. Τα φύλλα της περιέχουν περισσότερες βιταμίνες Α και από ένα καρότο και επιπλέον, είναι πλούσια σε βιταμίνη Β, C και D.

Με αποδεδειγμένες αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, η Πικραλίδα είναι ιδανική για να απαλύνει την ευαίσθητη περιοχή των χειλιών.

GOSH COPENHAGEN

H GOSH COPENHAGEN αποτελεί μία δυναμικά αναπτυσσόμενη δανέζικη εταιρεία καλλυντικών, που δημιουργεί καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές μεθόδους, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές. Στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία καθώς και στα καταστήματα Beautycom. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας Distribrands Ε.Π.Ε.