Απόλαυση και μουσική έγιναν ένα στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού

Η απόλαυση μιας παγωμένης Coca-Cola συνάντησε τη μουσική στα φετινά Mad Video Music Awards και η διάθεση χτύπησε κόκκινο! Μοναδικές εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες, εντυπωσιακά live acts, special guests και πολλές εκπλήξεις ενθουσίασαν τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στο Tae Kwon Do, την Τρίτη 28 Ιουνίου και χόρεψαν στους ρυθμούς του φετινού καλοκαιριού. Μεγάλος χορηγός, για ακόμη μια χρονιά, ήταν η αγαπημένη μας Coca-Cola, η οποία χάρισε αμέτρητες στιγμές δροσιάς και απόλαυσης σε όλους τους fans της μουσικής, αλλά και απογείωσε τη διάθεση με τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, ήταν η εκπληκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα πάνω στη σκηνή, η οποία μαζί με τους, Αναστάσιο Ράμμο και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, ερμήνευσε το τραγούδι-σύμβολο της νέας καμπάνιας της Coca-Cola «Taste the Feeling», προσκαλώντας το κοινό να τραγουδήσει μαζί της! Το τραγούδι «Taste the Feeling» δημιουργήθηκε ειδικά για τη νέα καμπάνια της Coca-Cola, η οποία ήρθε να μας υπενθυμίσει το βασικό λόγο που την αγαπήσαμε – την απαράμιλλη γεύση της! Άλλωστε, η απόλαυση μιας παγωμένης Coca-Cola, όποια και αν είναι αυτή, με ή χωρίς θερμίδες, με ή χωρίς καφεΐνη, κάνει την κάθε στιγμή ξεχωριστή!

Photo 2

Οι εκπλήξεις όμως δε σταμάτησαν εκεί, αφού συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα στόλισαν τη σκηνή των φετινών μουσικών βραβείων, κατά τη διάρκεια ενός εντυπωσιακού show που είχαν ετοιμάσει οι REC μαζί με τους Boys and Noise. Τα μοναδικά αυτά t-shirts αποτελούν μέρος της συλλεκτικής συλλογής της Coca-Cola που θα είναι διαθέσιμη στο Coca-Cola Pop-Up Store, το οποίο θα επιστρέψει σύντομα στη χώρα μας για να ενθουσιάσει για άλλη μια φορά όλους τους Coca-Cola lovers!

#TasteTheFeeling