Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

“Η La Pasteria συμμετέχει και φέτος ενεργά στην μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, την Ώρα της Γης, το Σάββατο 28 Μαρτίου, σβήνοντας τα φώτα των καταστημάτων της για μία ώρα, από τις 20.30 έως και τις 21.30!

Έτσι, όσοι βρεθούν στα καταστήματα La Pasteria εκείνη την ώρα, θα απολαύσουν τις αγαπημένες ιταλικές τους γεύσεις κάτω από το φως πολλών μικρών κεριών που θα φωτίζουν όλο το εσωτερικό των καταστημάτων!

Η La Pasteria, μέσω της συμμετοχής της στην συγκεκριμένη προσπάθεια, όπου εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο παίρνουν μέρος αποδεικνύοντας ότι πολύ μικρές δράσεις στην καθημερινή μας ζωή μπορούν να αποφέρουν πολύ σημαντικές αλλαγές προς όφελος του περιβάλλοντος, αποδεικνύει την ευαισθητοποίηση της σε θέματα σεβασμού και προστασία του περιβάλλοντος”.

FLOCAFE Espresso Room

“Κάθε χρόνο, το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου, εκατομμύρια άνθρωποι από όλον τον κόσμο συμμετέχουν στην Ώρα της Γης, την μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, σβήνοντας τα φώτα για μία ώρα, από τις 20:30-21:30.

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 28/3, τα FLOCAFE Espresso Room, συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν την παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF, δίνοντας ένα μήνυμα στήριξης στον αγώνα υπέρ της εξοικονόμησης ενέργειας και κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Υπό το φως των κεριών δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, τα καταστήματα FLOCAFE Espresso Room, όχι μόνο δείχνουν έμπρακτα το αίσθημα ευθύνης για το σεβασμό του περιβάλλοντος, αλλά μας υπενθυμίζουν ότι και εμείς μπορούμε να συμβάλουμε σε αυτήν την παγκόσμια προσπάθεια προς όφελος του περιβάλλοντος και της ζωής μας.”