Έφτασε πάλι η εποχή του χρόνου που θα ακούσουμε το κουδούνι του σχολείου να χτυπά! Ξεκίνα έξυπνα και δημιουργικά τη νέα σχολική χρονιά, παρέα με το ATHENS METRO MALL! Από τις 03 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, βρες όλα όσα χρειάζεσαι στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο και προετοιμάσου για ατελείωτη διασκέδαση, μοναδικές σχολικές αγορές και φυσικά…την πιο ευχάριστη επιστροφή στα θρανία!

Happy Family Weekends

Οι μικροί φίλοι του ATHENS METRO MALL θα διασκεδάζουν όλο τον Σεπτέμβριο παρέα με τα Happy Family Weekends! Κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 11.00 έως τις 16.00, με ελεύθερη είσοδο στον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου, τα Happy Family Weekends θα τους υποδέχονται με μοναδικές σχολικές περιπέτειες, πρωτότυπες δραστηριότητες και άφθονη φαντασία. Μαζί θα μεταμορφώσουμε τα σχολικά αντικείμενα σε εντυπωσιακά και πολύχρωμα στολίδια και θα φτιάξουμε τα πιο πρωτότυπα χάρτινα σχολικά αξεσουάρ.

Happy School Year Events

Στις 15 Σεπτεμβρίου, το ATHENS METRO MALL υποδέχεται το all4mama.gr, με χορηγό επικοινωνίας τον Easy 972, για τη διοργάνωση του «Happy School Year» event, μια ξεχωριστή γιορτή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για γονείς και παιδιά. Οι γονείς θα ενημερωθούν από ειδικούς για θέματα σχολικής ετοιμότητας και δεξιότητας, θα λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες για την υγεία και τη διατροφή των παιδιών τους ενώ τα παιδιά θα διασκεδάσουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 3ο όροφο του ATHENS METRO MALL. Ομιλητές στο δεύτερο «Happy School Year » θα είναι ο Μπάμπης Κυραιλίδης – Πρόεδρος Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων- ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης, ο διατροφολόγος Iωσήφ Αλεξανδρίδης, η food blogger Θέμις Καρδιόλακα, η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντυ Περσάκη, η συγγραφέας παραμυθιών Μαρίνα Γιώτη κι άλλοι εκλεκτοί επιστήμονες. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πολλά πλούσια δώρα και δωροεπιταγές.

Βρείτε το πρόγραμμα των Ημερίδων στο site www.happyschoolyear2018.com

Σχετικά με το Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και ο έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.