Στο πλαίσιο του φετινού κύκλου βράβευσης, το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη συνδιοργανώνουν την εκδήλωση “Startup: Ώρα για Απογείωση” την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου (17:00 – 21:00) στο Αμφιθέατρο της Εξέλιξης, στη Νέα Ερυθραία – Καστρί. Στόχος της εκδήλωσης είναι να βοηθήσει τους μελλοντικούς αλλά και υφιστάμενους επιχειρηματίες να μάθουν από ειδικούς του χώρου της νεοφυούς επιχειρηματικότητας τα μυστικά της δημιουργίας ενός ελκυστικού επιχειρηματικού σχεδίου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και γνώσεις με στελέχη της αγοράς και έμπειρους επιχειρηματίες.

 Εκπρόσωποι της Ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, καθώς και της Εξέλιξης και του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, θα παρουσιάσουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους εστιάζοντας σε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια επιχειρηματική ιδέα για να ξεχωρίσει και να μπορέσει να προσελκύσει χρηματοδότηση, υποστήριξη και επενδυτές.

 Επίσης, στελέχη του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας θα προσφέρουν καθοδήγηση σχετικά με την αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό του 2016, ενώ παρόντες θα είναι και παλαιότεροι νικητές του Βραβείου, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους και ειδικά τις προκλήσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα.