Τους αυριανούς φοιτητές καλωσορίζει το Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος στην καθιερωμένη του ημερίδα Discover Deree Day την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, ενόψει της φθινοπωρινής ακαδημαϊκής περιόδου. Το Discover Deree Day είναι μία ημέρα αφιερωμένη στους νέους που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το Deree, να ενημερωθούν για τα αντικείμενα σπουδών, τις προοπτικές τους, τις υποτροφίες που προσφέρει το Deree, και να αποφασίσουν τι είδους σπουδές τούς ταιριάζουν. Στο πλαίσιο αυτό, θα ξεναγηθούν στο campus, θα γνωρίσουν τους καθηγητές καθώς και ήδη υπάρχοντες σπουδαστές του Deree και θα μοιραστούν μαζί τους τις σκέψεις και τα σχέδιά τους, ενώ, ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μάθημα της επιλογής τους από τα εξής γνωστικά αντικείμενα: Επικοινωνία, Επιχειρηματικότητα, Διεθνής Επιχειρηματικότητα, Μουσική, Ψυχολογία, Διαχείριση Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας. Κυρίως, όμως, θα ενημερωθούν για όλους τους λόγους που κάνουν το Deree μία από τις πλέον αξιόπιστες και έγκυρες επιλογές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση:

Τα 27 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα στους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων, των Καλών Τεχνών, καθώς και στις ανθρωπιστικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιστήμες, τα οποία οδηγούν σε διπλό, διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο.

Το πρόγραμμα παράλληλων σπουδών, για φοιτητές των ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων (ΑΕΙ και ΑΤΕΙ). Αυτήν τη στιγμή το πρόγραμμα παρακολουθούν περισσότερα από 500 άτομα συνδυάζοντας διαφορετικές ειδικότητες και αντικείμενα.

Τις μοναδικές δυνατότητες για σπουδές σε διακεκριμένα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία, για μία ακαδημαϊκή περίοδο.

Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με φοιτητές προερχόμενους από περισσότερες από 60 χώρες, καθηγητές με διεθνή εκπαιδευτική εμπειρία, και με επίσημη γλώσσα διδασκαλίας την αγγλική.

Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης, συνολικού ύψους 3,8 εκατ. ευρώ για το έτος 2017-2018. Από τα προγράμματα ωφελούνται 1 στους 2 φοιτητές, οι οποίοι επιλέγονται βάσει ακαδημαϊκής επίδοσης και οικονομικής ανάγκης.

Στο Discover Deree Day, θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής για τους υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το φθινοπωρινό εξάμηνο, το οποίο ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Discover Deree Day εδώ.