Οι αγορές και η ανανέωση του σπιτιού στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΔΙΑΦΑΝΟ γίνονται εύκολη υπόθεση! 

Το Διάφανο Stores κάνει τις αγορές μας πιο εύκολες και διασκεδαστικές στο ανανεωμένο eshop www.diafanostores.gr. 

Η περίοδος των εορτών μας είναι μια καλή αφορμή να δημιουργήσουμε την πιο ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα με τον απαραίτητο στολισμό του σπιτιού και να ζήσουμε με άλλη διάθεση τις ημέρες που έρχονται!

diafano

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι έμπνευση, ιδέες διακόσμησης και να κάνουμε τις αγορές μας χωρίς να ταλαιπωρηθούμε… και με το νέο site του ΔΙΑΦΑΝΟ Stores μπορούμε.

Λευκά-είδη-Κουζίνας-11-e1508847446127

Έπιπλα, οικιακός εξοπλισμός, είση σπιτιού και κήπου, τα απαραίτητα διακοσμητικά που θα κάνουν τη διαφορά, λευκά είδη και άλλα, προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία αγοράς χωρίς να φύγετε από τη ζεστασιά του σπιτιού σας!

Διακοσμητικάσπιτιούnew-e1508252825605

Το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον διευκολύνει την περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας με είδη σπιτιού ΔΙΑΦΑΝΟ Stores. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει σύμφωνα με τις ανάγκες του από τις ανάλογες κατηγορίες και να βρει αυτό που ζητάει στη πιο φιλική τιμή από μία ενημερωμένη και μεγάλη γκάμα προϊόντων με σύγρονο design!

Η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων ΔΙΑΦΑΝΟ δραστηριοποιείται, στα είδη επίπλου, διακόσμησης και οικιακού εξοπλισμού από το 1999, με την ποιότητα και την τιμή που φέρει η υπογραφή ΔΙΑΦΑΝΟ.

Τα καταστήματα της αλυσίδας ΔΙΑΦΑΝΟ, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 20.000 προϊόντα, διαθέτουν πληθώρα προτάσεων σε είδη δώρων, επίπλου, διακόσμησης, οικιακού εξοπλισμού, εποχιακών ειδών για όλη την οικογένεια. Έχοντας ως επίκεντρο την κατανόηση και την κάλυψη των αναγκών του Έλληνα καταναλωτή, η εταιρεία στοχεύει στη συνεχή διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της όπου με προσιτές λύσεις, δίνει τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να ανανεώσουν τον εαυτό τους και το σπίτι τους.

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 11 καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ συνολικά στην Ελλάδα, σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Χανιά και Ξάνθη, ενώ η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της.

Website: www.diafanostores.gr
FB: @diafanostores