Το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT, περιλαμβάνει για ακόμα μια εβδομάδα πλούσια δράση σε βόλεϊ, μηχανοκίνητα και τένις.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συνέχεια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP που διεξάγεται στη Γερμανία, αλλά και τις εξελίξεις στα WRC Rally, NASCAR και Red Bull Race World Championship. Την Κυριακή 2/7, στις 13.00, το COSMOTE SPORT 7HD μας μεταφέρει στον 8ο σταθμό της χρονιάς, στην Πολωνία, με το WRC Rally Poland Power Stage να λαμβάνει για ακόμα μια φορά χώρα σε πολύ γρήγορους δρόμους.

Το NASCAR θα μας μεταφέρει στην Ντεϊτόνα, την Κυριακή 2/7, στις 02.30 (COSMOTE SPORT 5HD), για τον αγώνα Coke Zero 400.

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικές πρεμιέρες σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, παρακολουθούμε την πρεμιέρα της υποψήφιας για OSCAR® δραματικής ταινίας, Σύμμαχοι (Allied) με τον Μπραντ Πιτ και την Μαριόν Κοτιγιάρ ως ένα ζευγάρι κατασκόπων (Κυριακή 2/7, 21.00, ζώνη Blockbuster), αλλά και την πρεμιέρα της επίσης δραματικής ταινίας, Η Μικρή Μας Αδελφή (Our Little Sister) (Πέμπτη 29/6, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του κινηματογραφικού ντεμπούτου του Πιέρο Μεσίνα, με την ταινία Η Μεγάλη Αναμονή (TheWait), η οποία βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Βενετίας και επικεντρώνεται στην απρόσμενη σχέση που αναπτύσσουν δύο γυναίκες, που συναντιούνται τυχαία σε μια βίλα της Σικελίας (Τετάρτη 28/6, 22.00, ζώνη Ladies First). Στο ίδιο κανάλι, δεν χάνουμε την Παρασκευή 30/6 το ντοκιμαντέρ του Ντέρικ Μάρει, I Am JFK Jr, αφιερωμένο σε μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές προσωπικότητες παγκοσμίως (22.00, ζώνη Doc o’ Clock). Την επόμενη ημέρα (Σάββατο 1/7) παρακολουθούμε σε Α’ Προβολή τη βιογραφική ταινία Love & Mercy που αναφέρεται στην ζωή του Μπράιαν Γουίλσον, αρχηγού του συγκροτήματος Beach Boys.

Στο COSMOTE 4HD, επικεντρωνόμαστε στην πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς ΖΟΟ, που έρχεται λίγες ώρες μετά της πρεμιέρα της στην Αμερική (Παρασκευή 30/6, 23.00), αλλά και στην πρεμιέρα της σειράς ICE, από τον βραβευμένο με OSCAR®, Ρόναλντ Μπας (Σάββατο 1/7, 23.00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv