Η Collistar καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα στρατηγικό λανσάρισμα που εξερευνά τον κόσμο των φυσικών καλλυντικών φέρνοντας την επανάσταση στην ιδέα των “σπιτικών” προϊόντων φροντίδας της επιδερμίδας, με τη νέα σειρά Collistar Natura!

ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

H σειρά Natura αποτελείται από προηγμένες θεραπείες με 95 % συστατικά φυσικής προέλευσης, θρέφουν το δέρμα με τα πιο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που μας προσφέρει η φύση. Το πρόγραμμα φροντίδας αποτελείται από τέσσερα εξειδικευμένα προϊόντα προσώπου ιδανικά για όλεςτις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος.

Η σειρά Natura αποτελεί μέρος της δράσης Ti Amo Italia, μία συνεχή πηγή έμπνευσης για την εταιρεία που εκφράζει την αγάπη της για την Ιταλία.

Επιλέγει προσεκτικά αποκλειστικές πρώτες ύλες από όλη την Ιταλία και τις συνδυάζει με τα καλύτερα ενεργά συστατικά , χαρίζοντας όμορφη επιδερμίδα.

Το υψηλού κύρους Πανεπιστήμιο της Σιένα, προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του και στη
συγκεκριμένη περίπτωση συμμετέχει ενεργά στον σχεδιασμό και στην έρευνα των ιδιοτήτων της ιταλικής Στέβια, το κοινό συστατικό όλων των προϊόντων της σειράς Natura.

COLLISTAR: ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Collistar είναι μία 100% ιταλική εταιρεία, αντιπροσωπευτική της Ιταλικής αισθητικής και ομορφιάς.

Αποτελεί ένα κορυφαίο brand καθώς κατέχει την πρώτη θέση* στην αγορά των καταστημάτων καλλυντικών επιλεκτικής διανομής στην Ιταλία τα τελευταία 13 χρόνια, έχοντας σημειώσει προοδευτικά νέα ρεκόρ πωλήσεων, σε μια αγορά που ανέκαθεν κυριαρχούσαν οι πολυεθνικές εταιρείες. Ιδρύθηκε στο Μιλάνο το 1983 και ξεχώρισε για τη φιλοσοφία της : να προσφέρει προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας και κορυφαίας ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

TRANFORMING ESSENTIAL CREAM

Τα προϊόντα Collistar είναι το αποτέλεσμα της πιο προηγμένης δερματολογικής και κοσμετολογικής έρευνας καθώς υποβάλλονται στους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ενώ διαθέτουν καινοτόμες συνθέσεις και συσκευασίες. Το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η πρωτοποριακή δημιουργικότητα στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων φροντίδας, κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

PRECIOUS ESSENCE-OIL

 

Αρχικά η Collistar αποτελούσε το τμήμα καλλυντικών μίας σημαντικής ιταλικής φαρμακευτικής εταιρείας. Το 1983 η Daniela Sacerdote ανέλαβε την ηγεσία στη διαχείρισης της επιχείρησης οδηγώντας τη μάρκα στην επιτυχημένη πορεία που ακολούθησε. Η Collistar εισήλθε σε μια φάση θετικής ανάπτυξης η οποία κορυφώθηκε το 2003, όταν κέρδισε την πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά της ομορφιάς* (μακιγιάζ και θεραπείες). Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, η εταιρεία σταθεροποίησε την ηγετική της θέση κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις.

EXTRAORDINARY INFUSION CREAM

Το 2006 κέρδισε την πρώτη θέση όχι μόνο στην παγκόσμια αγορά ομορφιάς, αλλά και σε κάθε έναν από τους 2 κλάδους (μακιγιάζ και θεραπείες) ενώ το 2007 ήταν πρώτη σε όγκο και αξία πωλήσεων. Αυτή η εξαιρετικά ανοδική πορεία της μάρκας, την έχουν καταστήσει αντικείμενο μελέτης σε αρκετά σεμινάρια marketing και εταιρικής στρατηγικής.

TWO-PHASE MICELLAR WATER

Σήμερα η Collistar έχει παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες, από την Ευρώπη
έως την Άπω Ανατολή, διατηρώντας σταθερή, υψηλή ποιότητα και συνεχίζοντας
να κερδίζει πιστούς καταναλωτές ανά τον κόσμο.

Η COLLISTAR ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Η Collistar στηρίζει την έρευνα στον κλάδο των ιταλικών καλλυντικών μέσω της συνεργασίας της με το διάσημο Πανεπιστήμιο της Σιένα. Χρηματοδοτεί μια μελέτη για τα εγγενή φυτικά παράγωγα που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά, διευρύνοντας έτσι τη γνώση σχετικά με τα φυτά της Ιταλίας και τα βασικά δραστικά συστατικά τους.

•NPD στοιχεία όγκου και αξίας – Italian Selective Perfumer y – Selective Brands – Total Beauté

H σειρά Collistar Natura διατίθεται στα καταστήματα καλλυντικών Beautycom
και στο www.beautycom.gr