Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου στις 21 Μαρτίου, η COCO-MAT γιορτάζει από 13 έως και 22 Μαρτίου δίνοντας την ευκαιρία να αποκτήστε το μαξιλάρι ύπνου Σίθων Ι σε …ονειρική τιμή, αναβαθμίζοντας την ποιότητα του ύπνου σας!

Η COCO-MAT υποστηρίζει και προβάλει τον καλό ύπνο ως έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες καλή υγείας και ευτυχίας στη ζωή.

Οι ειδικοί της COCO-MAT συμβουλεύουν ότι η επιλογή του μαξιλαριού όπως και του σωστού στρώματος είναι εξίσου σηµαντική προκειμένου να εξασφαλίσουµε τέλειες συνθήκες ύπνου.

Τα περισσότερα μαξιλάρια της COCO-MAT διαθέτουν custom-made δυνατότητα, όπως ανοίγματα με φερμουάρ για να μπορούν εύκολα να ρυθμίζονται κατά βούληση τον όγκο και την ελαστικότητά τους, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σωματότυπου!

Από 13 έως και 22 Μαρτίου θα μπορείτε να φτιάξετε το μαξιλάρι σας προσθέτοντας ή αφαιρώντας υλικό ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα COCO-MAT και μάθετε τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για ένα σωστό μαξιλάρι και ποια είναι η σωστή χρήση τους για την βελτίωση του ύπνου σας.