8 ώρες, 145 έφηβοι από όλη την Ελλάδα, 18 ομάδες, 33 παιχνίδια, πλούσια αγωνιστική δράση, αμέτρητος κόσμος και μοναδικές στιγμές δροσιάς & απόλαυσης με την αγαπημένη μας Coca-Cola, συνέθεσαν τους φετινούς τελικούς του Coca-Cola Cup, του μεγαλύτερου εφηβικού τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 που γίνεται στη Ελλάδα. Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε στις 7 & 8 Μαΐου στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκη στον Πειραιά, όπου οι συμμετέχοντες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους και τα έδωσαν όλα για την μπάλα, ενθουσιάζοντας κοινό και συμπαίκτες!

Φέτος, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού συνολικά 16.000 έφηβοι, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πήραν μέρος στους αγώνες, μετατρέποντας όλη τη χώρα, από το βορρά μέχρι το νότο, σε ένα μεγάλο γήπεδο ντυμένο στα κόκκινα! Το Coca-Cola Cup παίζει μπάλα στην Ελλάδα από το 2011 και μέχρι σήμερα περισσότεροι από 53.000 έφηβοι από 18 πόλεις έχουν πάρει μέρος, απολαμβάνοντας όλοι μαζί το αγαπημένο τους άθλημα παρέα με μια Coca-Cola, οποιαδήποτε Coca-Cola με ή χωρίς θερμίδες, με ή χωρίς καφεΐνη.

Μέσω του Coca-Cola Cup, ένα πρόγραμμα που πραγματοποιείται σε πολλές χώρες στον κόσμο από το 1989, η Coca-Cola κάνει πράξη τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στους νέους με πρωτοβουλίες που προάγουν τη σημασία του αθλητισμού και ενθαρρύνουν την υιοθέτηση ενός πιο ενεργού τρόπου ζωής. Σήμερα, που η τεχνολογία αιχμαλωτίζει την προσοχή των νέων όλο και περισσότερο, είναι σημαντικό να τους προσφέρονται ευκαιρίες που τους βοηθούν να βάλουν την κίνηση και την άθληση στη ζωή τους, χωρίς να λείπει, φυσικά, η διασκέδαση παρέα με τους φίλους τους!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το κορυφαίο εφηβικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 επιστρέφει το φθινόπωρο για να αναδείξει τα επόμενα αστέρια της στρογγυλής θεάς! Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://www.grassroots.gr/ ή επισκεφθείτε τη σελίδα του Coca-Cola Cup στο Facebook https://www.facebook.com/CopaCocaCola.gr/?fref=ts