Την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά το πολυθεματικό bazaar Christmas sHOp.sHOp.sHOp στην Αίθουσα Galaxy του Hilton.
Το Christmas sHOp.sHOp.sHOp θα υποδέχεται τους επισκέπτες του από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ για να περάσουν μια μέρα σε απόλυτα εορταστικό κλίμα με θέα τη φαντασμα-γορική Αθήνα και να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Στο 5ο Christmas sHOp.sHOp.sHOp συμμετέχουν 27 αγαπημένα ελληνικά brands που παρουσιάζουν ιδανικές λύσεις από τις συλλογές τους για τα απαραίτητα Χριστουγεννιάτικα δώρα και όχι μόνο. Οι επισκέπτες του bazaar θα δουν τις νέες χειμερινές σειρές γυναικείων ρούχων των ANTHE COLLECTION, 4TAILORS, MY MATI και THE TWINS, θα γνωρίσουν τα καταστήματα BA-ROQUE BOUTIQUE και GALLEROIA, αλλά και τις ιδιαίτερες προτάσεις για το παιδί από τα LOVE. PLAY. LAUGH, MOTHERTOUCH και MR AND SON.

Το ελληνικό χειροποίητο κόσμημα και αξεσουάρ εκπροσωπείται από τις BASIΛEIA, GOUPI JWLS, IOSIFINA, KYKLOMODE, NOLAH και SOMEDAY, ενώ ξεχωριστές ιδέες για διακόσμηση, στολισμούς και γούρια θα πα-ρουσιάσουν οι BEAUCOUP, ELEFTHERIART, PINK LEMONADE και VMIXO.

Μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ομορφιάς από τις ALOE PLUS, ONE BEAUTY και πρωτότυπες προτάσεις δώρων από τα BEAUTY DIARIES, ODΞ TO SOCKS και το PAW BOX υπόσχονται να καλύψουν κάθε υποχρέωση ακόμα και προς τους τετράποδους φίλους όλων, ενώ οι γευστικές δημιουργίες των GUS & STATHIS, PANDROSIA και THE NUTLERS θα ικανοποιήσουν εκείνους που αναζητούν τη γεύση ακόμα και στο δώρο!

  • Το Christmas sHOp.sHOp.sHOp υποστηρίζουν οι εταιρείες BELREC, HETEROCLITO, TO PAGOTO
  • Χορηγός επικοινωνίας είναι το διαδικτυακό περιοδικό The K-magazine | www.k-mag.gr
  • Υποστηρικτές τα sites That’s Life, Beauty Diaries και Business Mum

Είσοδος Ελεύθερη!

#xmasshopshopshop #HoHoHo

www.christmasshopshopshop.com
www.facebook.com/Christmas.sHOp.sHOp.sHOp
www.instagram.com/christmas.shop.shop.shop