Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το single malt ουίσκι Cardhu στηρίζει την 19η τελετή απονομής των «Θεατρικών Βραβείων Κοινού Αθηνοράματος», τα οποία διοργανώνονται την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Συνοδοιπόρος στις ζεστές και αυθεντικές εμπειρίες και υποστηρικτής της ζεστής φιλοξενίας, το ουίσκι Cardhu θα φέρει κοντά τους λάτρεις του θεάτρου και θα πλαισιώσει άριστα το φετινό concept, το οποίο είναι αφιερωμένο στους ξένους δημιουργούς που έχουν βρει στην Ελλάδα μια φιλόξενη «δεύτερη θεατρική πατρίδα».

Το εμβληματικό αυτό ουίσκι της Σκωτίας, πιστό στο ειλικρινές και γενναιόδωρο πνεύμα του, ενισχύει την έννοια της φιλοξενίας – μια έννοια στενά συνδεδεμένη με την Ελλάδα – μέσα από τον μαγευτικό χώρο του θεάτρου. Ένας ζεστός και εορταστικός χώρος για τους επισκέπτες και ένα φιλόξενο και γεμάτο έμπνευση περιβάλλον για τους καλλιτέχνες, το θέατρο αποτελεί το ιδανικό μέρος, όπου οι αξίες και η προσωπικότητα του Cardhu αναδεικνύονται μοναδικά.

Σχετικά με τη Diageo Hellas

Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική γαία. Το όνομα μας αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη, υπεύθυνα». Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μεγάλη σειρά σημάτων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα Classic Malt, η Smirnoff Vodka, το Gordon´s Gin, το Baileys Creamy liqueur, η Ursus και η σαμπάνια Veuve Clicquot, είναι μερικά από τα δημοφιλή σήματα που εμπορεύεται η Diageo Hellas στην χώρα μας. Η Diageo μεταξύ άλλων θέτει την μετρημένη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης της όπως εκφράζεται και στο όραμά της, από τη λέξη «υπεύθυνα».