Είστε έτοιμοι για τα πιο έξυπνα ταξίδια, σε έναν ολόκληρο κόσμο μοναδικών προσφορών; H Signature Travel παρουσιάζει το Bon-Us Voyage, το νέο πρόγραμμα προνομίων προσφέροντας μοναδικές επιστροφές και εκπτώσεις στις υπηρεσίες και τα ταξιδιωτικά πακέτα της εταιρείας καθώς και μοναδικά προνόμια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με προϊόντα και υπηρεσίες για την καθημερινότητα, τις αποδράσεις και την ψυχαγωγία. Η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε από τον Εμπορικό Διευθυντή της Signature Travel Διονύσιο Βλαχάκη, σε ειδική εκδήλωση της εταιρείας, με την παρουσία πλήθους κόσμου.

Με παρουσία εικοσιτριών ετών στη διοργάνωση ταξιδιών υψηλού επιπέδου, η Signature Travel επιβραβεύει τα πιστά μέλη της και χαρίζει αποκλειστικές εκπτώσεις και μοναδικά προνόμια, μέσα από το νέο πρόγραμμα προνομίων. Συμμετέχοντας εύκολα και κερδίζοντας άμεσα, οι φίλοι της πρώτης εταιρείας οργάνωσης ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν έκπτωση έως και 10% στα ταξιδιωτικά τους πακέτα από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα. Παράλληλα, αποκτούν πρόσβαση σε ένα δίκτυο προσφορών σε επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των αγορών ή την αξία τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μεγάλες κατηγορίες μελών, το Silver Bonus και το Gold Bonus, με παροχή έκπτωσης στα ταξιδιωτικά προγράμματα 7% και 10% αντίστοιχα και πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο εκπτώσεων και για τις δύο κατηγορίες. Η παροχή της έκπτωσης πραγματοποιείται απλά με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας μέλους είτε στη Signature Travel είτε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των μελών του προγράμματος, οι κάρτες υποστηρίζουν την πρωτοποριακή τεχνολογία NFC, η οποία επιτρέπει την εξαργύρωση των πόντων και των εκπτώσεων εντός και εκτός Ελλάδος.

Για επιπλέον πληροφορίες αλλά και ενημέρωση για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, επισκεφθείτε την αντίστοιχη κατηγορία προνομίων στο νέο site της εταιρείας στο http://signature.gr.

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις

Η εταιρία Signature Travel ιδρύθηκε το 1992 από τη Μαρία και τον Πέτρο Αλιφραγκή, οι οποίοι προέρχονται από μεγάλη «τουριστική οικογένεια» με γνώση και πείρα σε όλες τις δραστηριότητες του κλάδου, με στόχο την παροχή υπογεγραμμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Σήμερα η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στη διοργάνωση οργανωμένων ταξιδιωτικών πακέτων εντός και εκτός Ελλάδος, σε μεμονωμένους ή ομαδικούς ταξιδιώτες, καλύπτοντας με τις υπηρεσίες της τη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων, καλλιτεχνικών και κοινωνικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.