Το νέο έργο της ομάδας Almalibre.co, Black Swans, σε χορογραφία της Αναστασίας Μπρουζιώτη, παρουσιάζεται στον Κινητήρα από τις 17 Νοεμβρίου για λίγες μόνο παραστάσεις.

Με πίστη στη δύναμη της θέλησης και έμπνευση από τη θεωρία του μελετητή και δοκιμιογράφου Nassim Nicholas Taleb, που υποστήριζε ότι ο «Μαύρος κύκνος είναι το απρόσμενο γεγονός, η σημαδιακή στιγμή που άξαφνα αλλάζει την ιστορία εκεί που κανείς δεν το περιμένει.», η ομάδα Almalibre.co με φαντασία και αισιοδοξία συνθέτει μια παράσταση με θέμα την πορεία του ανθρώπου προς την πραγμάτωση των ονείρων του. Βlack swans.

Δύο πλάσματα, άνθρωποι-πουλιά, θέλουν να δραπετεύσουν απ’ τον κόσμο τους. Άλλο μέρος ονειρεύονται. Περπατούν, τρέχουν και πετούν κοντά σ’ αυτό που τους καλεί. Η πορεία τους, όμως, είναι γεμάτη εμπόδια.

Δίνουν μάχη με τον φόβο και την απογοήτευση, αλλά δεν παραιτούνται ούτε στιγμή. Ψάχνουν τον δρόμο που θα τους οδηγήσει σ’ αυτό που μοιάζει απραγματοποίητο.

ΣυντελεστέςΙδέα/χορογραφία: Αναστασία ΜπρουζιώτηΔραματουργία: Εύθυμης ΧρήστουΧορεύουν: Ματίνα Κοκολάκη, Αναστασία ΜπρουζιώτηΜουσική παραγωγή: Γιάννης ΡωμανόςΚοστούμια: Σμαραλία ΚαρακώσταΣχεδιασμός φωτισμού: Γιάννης ΤσιγκρήςΦωτογραφίες: Χρήστος Τζίμας, Σιδέρης ΝανούδηςVideo artist: John DoeΕπιμέλεια αφίσας: Μαίρη Μη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ελεάννα Γεωργίου

Παραγωγή: Almalibre.co

Μέρες και ώρες παραστάσεων: 17-19/11, 25-26/11, 2-3/12

Σάββατο στις 21.30 & Κυριακή και Δευτέρα στις 21.00

Τιμή εισιτηρίων: 8,50€ (ενιαίο)

Διάρκεια: 45 λεπτά

Κρατήσεις θέσεων: 210 9248328, info@kinitiras.com