Την Παρασκευή και 23… Νοεμβρίου, η Αγωνία Μη Χαθεί Καμία Προσφορά μας πιάνει στο ATHENS METRO MALL! Επισκεφθείτε το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων και απολαύστε shopping που κόβει την ανάσα, με ακόμη περισσότερες ευκαιρίες σε όλα τα αγαπημένα σας star brands!

Αναζητήστε μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις στα 95 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brand μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού και πραγματοποιήστε τις πιο οικονομικές αγορές σας, για εσάς και τους αγαπημένους σας, απολαμβάνοντας shopping & διασκέδαση για όλη την οικογένεια, για κάθε στιγμή!

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία των καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.