Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στο κατάστημα της Admiral στο Smart Park η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει δυναμικά παρέα με τον Music 89,2 FM & την dj Άντζυ Καραγιάννη.

Από τις 11:00 πμ και για όλη τη διάρκεια της ημέρας θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε τα αγαπημένα σας σχέδια από τη νέα χειμερινή συλλογή, να διασκεδάσετε με τις καλύτερες μουσικές επιλογές και να αποκτήσετε ρούχα και αξεσουάρ με έκπτωση 30%.

Επειδή κάθε νέο ξεκίνημα μπορεί να είναι μια αφορμή για party, σας περιμένουμε όλους παρέα με την καλύτερη μουσική, διαγωνισμούς και εκπλήξεις στο πιο fun #AdmiralBackToSchool event!

Με μια ματιά:

Πότε: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 11:00 – 16:00
Που: Admiral Sport Shop στο Smart Park (Ε.Πουλάκη, Σπάτα 19004)
Event: Live dj set παρέα με τον Music 89,2 FM και την Άντζυ Καραγιάννη.
More: Διαγωνισμός #AdmiralBackToSchool με δώρο ένα σύνολο (φούτερ, αθλητική φόρμα & σακίδιο) από την back to school συλλογή!
Special offer: Κάντε τα ψώνια σας με έκπτωση 30% σε όλα τα είδη του καταστήματος Admiral μόνο για την ημέρα του event.

Σχετικά με την Admiral

Admiral σημαίνει ποιότητα και προσιτές τιμές. Στα 138 καταστήματά σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε casual, αθλητικά ρούχα, αλλά και ειδικό εξοπλισμό για επαγγελματίες αθλητές. Η Διεθνής Αθλητική Ε.Π.Ε. είναι η ελληνική εταιρεία που δημιούργησε τη μεγαλύτερη αλυσίδα ειδών σπορ και έχει στην ιδιοκτησία της το σήμα Admiral (Ελλάδα, Κύπρος, Βαλκανικές χώρες). Η εταιρία περιλαμβάνει στην κατοχή της επίσης τις αντιπροσωπείες των σημάτων Starter, Kappa και Μaui & Sons.